Archive for the ‘Demi Moore’ Category

Demi Moore verkoopt trouwring

Thursday, December 12th, 2013

"Flawless" London Premiere - ArrivalsDemi Moore zet een punt achter haar verleden en heeft de trouwring die ze ooit van Ashton Kutcher kreeg, verkocht. De scheiding tussen de twee is pas net uitgesproken, maar de twee waren al enige jaren uit elkaar. Ashton is inmiddels weer gelukkig met Mila Kunis. Demi zou minder happy zijn sinds het over is met Ashton en daarom alle herinneringen aan hem de deur uit willen doen, waaronder de trouwring.

Relatie Demi Moore voorbij

Monday, December 10th, 2012

Demi Moore en haar jongere vriend Vito Schnabel zouden uit elkaar zijn. Vito is kunsthandelaar en zijn werk zou lijden onder de relatie met Demi. De grote hoeveelheid aandacht voor zijn leven zou ertoe bijdragen dat hij zijn werk niet naar behoren zou kunnen doen. Demi kwam de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws wegens haar lopende scheiding met de ook veel jongere Ashton Kutcher.

 

Photo by PR Photos

Nieuwe vlam voor Demi Moore

Wednesday, November 28th, 2012

Demi Moore zou nu samen zijn met de 26-jarige Vito Schnabel. Het is niet de eerste keer dat de 50-jarige actrice een veel jongere vriend heeft. Ze was eerder getrouwd met Ashton Kutcher. Die scheiding is nog steeds niet afgerond.

 

Photo by PR Photos

Demi weer aan het daten

Friday, July 27th, 2012

Demi Moore lijkt de breuk met Ashton Kutcher weer te boven te komen. De actrice date namelijk met Nieuw-Zeelandse acteur Martin Henderson. Ashton lijkt nieuw geluk te hebben gevonden bij Mila Kunis, De twee werden laatst voor het eerst zoenend op de plaat vastgelegd.

Photo by PR Photos

Rumer Willis doet boekje open

Wednesday, February 15th, 2012

Rumer Willis heeft voor het eerst gepraat over de inzinking van haar moeder Demi Moore. Rumer was erbij toen Demi inzakte waarop 911 moest worden gebeld. Rumer vertelde in een interview dat haar moeder werkt aan haar herstel en dat het proces langzaam zal verlopen. Demi verblijft op dit moment op een nog onbekende locatie om haar eetprobleem en verslaving te overwinnen.

Demi Moore met spoed naar ziekenhuis

Wednesday, January 25th, 2012

Demi Moore is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Reden zou oververmoeidheid zijn, het standaard celeb excuus. Volgens bronnen is het probleem dat Demi sinds de scheiding van Ashton Kutcher amper eet.Dat is de laatste tijd ook aan de actrice te zien.

Photo by PR Photos

Demi Moore doet boekje open

Sunday, January 8th, 2012

Demi Moore gaat in een boek vertellen over haar huwelijk met Ashton Kutcher. kennelijk zou Moore al een boek gaan schrijven over haar moeilijke jeugd, maar met een prijskaartje van anderhalf miljoen euro, zal ze ook uit de doeken doen hoe haar huwelijk met Ashton was.

Photo by PR Photos

Demi Moore veel te dun

Monday, October 31st, 2011

Demi Moore heeft de laatste tijd veel stress te verduren gehad met de op handen zijnde scheiding van Ashton Kutcher en zijn openbare vreemdgaan. Dat was aan de actrice te zijn bij de rode loper van Margin Call. Volgens berichten weegt Demi nu nog maar negentig pond.

Photo by PR Photos

Bruce Willis is boos

Monday, October 17th, 2011

Bruce Willis zou ontzettend boos zijn dat Ashton Kutcher vreemd is gegaan bij Demi Moore. Demi is immers Bruce’s ex vrouw. Hoewel Bruce vast nog om Demi zal geven, is hij wel de ‘ex’. Het zijn dus niet echt zijn zaken wat zich afspeelt in het huwelijk van Ashton en Demi.

Photo by PR Photos

Ashton gespot met minnares

Sunday, October 2nd, 2011

Het lijkt definitief over en uit tussen Demi Moore en echtgenoot Ashton Kutcher. Na maanden geruchten dat de twee niet meer bij elkaar wonen, werd Ashton gespot met dezelfde dame die beweerde seks te hebben gehad met Ashton een paar maanden geleden. Het paar heeft nog geen bericht naar buiten gebracht over de stand van zaken.

Photo by PR Photos