Archive for the ‘TV News’ Category

Trailer: The Leftovers seizoen 2

Monday, November 9th, 2015

The Vampire Diaries bloopers

Sunday, August 30th, 2015

The Vampire Diaries: beste Delena momenten

Friday, August 28th, 2015

Promo Mistresses seizoen 3

Wednesday, June 17th, 2015

Beste bloopers van The Big Bang Theory

Saturday, February 14th, 2015

‘Homofobe’ acteur terug in Grey’s Anatomy

Monday, March 10th, 2014

Poiret, King of Fashion - Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art - ArrivalsGrey’s Anatomy-acteur Isaiah Washington werd zeven jaar geleden ontslagen omdat hij een aantal homofobe opmerkingen maakte tegen zijn collega T.R. Knight, maar mag nu toch terugkomen. Voor fans van de serie is dit een welkome verrassing want het karakter van Washington, dr Burke, was ontzettend populair bij de kijkers en de verhaallijnen na zijn plotselinge vertrek rond zijn relatie met Cristina Yang, waren rommelig en teleurstellend. Maar voor fans te blij worden van het nieuws, het gaat maar om een aflevering

Simon en Lauren samen gespot in St Tropez

Wednesday, August 28th, 2013

Idol Gives Back 2008 - ArrivalsSimon Cowell en de van hem zwangere Lauren Silverman zijn samen gespot in St Tropez waar de twee handjes vasthielden en elkaar en publique kusten. Het lijkt dus serieuzer te zijn dan gedacht. Eerdere berichten indiceerden dat Cowell er door Silverman in was geluisd en dat hij hier niet happy om was.

Harry Styles doet aan twerking bij Teen Choice Awards

Monday, August 12th, 2013

Lea Michele eert Cory bij Teen Choice Awards

Monday, August 12th, 2013

Simon Cowell wordt vader

Thursday, August 1st, 2013

Idol Gives Back 2008 - ArrivalsHij mag misschien altijd hebben geroepen dat hij geen kinderen wilde, Simon Cowell wordt toch vader. De socialite Lauren Silverman is namelijk zwanger van Cowell. Nog een extra sappig detail: Lauren is getrouwd met Andrew Silverman, een goede vriend van Simon.