Archive for the ‘Kerry Katona’ Category

Kerry Katona weer failliet

Wednesday, July 3rd, 2013

"Morning Glory" UK Premiere - Outside ArrivalsHet zit Kerry Katona maar niet mee. Ze moest deze week voor de tweede keer in vijf jaar een faillissement aanvragen. Kerry vroeg in 2008 voor het eerst faillissement aan toen ze de belasting nog 86000 pond schuldig was, maar dit niet kon betalen.

Kerry Katona gaat weer trouwen

Sunday, March 3rd, 2013

"Kerry Katona: What's the Problem?" MTV Television Series PhotocallKerry gaat voor de derde keer trouwen, zo meldt de Daily Mail. Ditmaal met haar vriend George Kay, De 32-jarige zangeres trouwde in 2002 met Brian McFadden van Westlife. De twee gingen twee jaar en twee kinderen later uit elkaar. Kerry was drie jaar getrouwd met taxichauffeur Mark Croft met wie ze ook twee kinderen kreeg. Het stel scheidde in 2010.

Kerry Katona weer onder het mes

Wednesday, May 2nd, 2012

Ex-Atomic Kitten Kerry Katona heeft afgelopen week een buikwandcorrectie ondergaan. Het is niet de eerste keer dat de reality ster onder het mes ging. Ze heeft al vaker liposuctie ondergaan en vond het nu opnieuw tijd om de kilootjes aan te pakken.

Photo by PR Photos

Kerry Katona vrij van schulden

Monday, November 21st, 2011

Het leek een onmogelijke opgave maar het is Kerry Katona gelukt om al haar schulden af te lossen. De reality ster kreeg 350.000 pond voor het meedoen aan Celebrity Big Brother, waar ze tweede werd. Katona kan nu met een schone lei beginnen.

Photo by PR Photos

Kerry Katona dakloos het nieuwe jaar in

Monday, December 21st, 2009

Kerry KatonaKerry Katona raakte in een klap bijna al haar inkomsten kwijt toen ze coke snuivend op de video werd vastgelegd terwijl haar kids thuis waren. De voormalige Atomic Kitten, zat al in de schulden en zonder haar inkomsten kon ze de hypotheek niet meer betalen. Haar huis wordt nu verkocht, evenals dat van haar moeder omdat deze ook op Kerry’s naam stond.

Photo by PR Photos

Kerry Katona sluit drugs niet uit

Wednesday, October 28th, 2009

Kerry KatonaKerry Katona blijft bij laag en bij hoog volhouden dat ze echt maar een keertje aan de coke zat en toen toevallig werd betrapt met een camera. Maar in de toekomst sluit ze een snuif niet uit.

(more…)

Kerry Katona doet het voor vijftig pond

Sunday, October 25th, 2009

Kerry KatonaDe celeb dagen van Kerry Katona lijken geteld. De voormalige Atomic Kitten komt voor vijftig pond al optreden in een pub. De tijden waarin ze allerlei supercars kocht voor haar man liggen ver achter haar.

(more…)

Kerry Katona geeft man schuld van coke video

Tuesday, September 8th, 2009

Nieuw drama in huize Kerry Katona. Zij is er nu van overtuigd geraaktdat man Mark Croft verantwoordelijk is voor de coke video. Hij zou deze gemaakt hebben om genoeg geld te hebben om voor zichzelf een huis te kopen. Hij wil het zinkende schip wat Kerry heet graag met volle zakken verlaten.

(more…)

Kerry Katona bedreigt accountant

Friday, August 28th, 2009

Alsof ze niet genoeg problemen heeft! Kerry Katona heeft het schuitje waarin ze zit, nog moeilijker gemaakt voor zichzelf. De voormalige Atomic Kitten besloot namelijk verhaal te halen bij haar accountant. Het geld verdween namelijk te snel. Daarbij trapte ze zijn deur in om vervolgens thee in zijn gezicht te gooien.

(more…)

Kerry zegt sorry voor coke gebruik

Monday, August 24th, 2009

Kerry KatonaNa een vakantie op eiland Tenerife, is kerry Katona terug in Engeland. En daar willen mensen al een week weten waarom ze weer aan de coke is gegaan. Een filmpje wat zonder haar medeweten in haar badkamer werd gefilmd, liet weinig aan de verbeelding over.

(more…)