Archive for the ‘Brett Michaels’ Category

Bret Michaels: ‘Ik heb geen affaire met de moeder van Miley’

Wednesday, November 10th, 2010

Bret Michaels and Miley CyrusNieuwe geruchten over de breuk tussen Billy Ray en Tish Cyrus suggereren dat Poison frontman en reality ster Bret Michaels er wat mee te maken had. Hij gaf zelf aan dat hier niks van waar is. Hij zou bevriend zijn met de hele familie Cyrus en veel tijd doorbrengen met Miley omdat zij zijn nummer ‘Every Rose has its Thorn’ gaat coveren. Meer zou er niet aan de hand zijn.

Photo by PR Photos

Bret Michaels wint Celebrity Apprentice

Monday, May 24th, 2010

Brett MichaelsBret Michaels deed dit jaar mee aan de Celebrity Apprentice van Donald Trump. Kort na de opnames waarin Michaels het tot de top twee schopte, kreeg hij een hersenbloeding. Toch wist hij aanwezig te zijn bij de finale en ging met de titel naar huis.

Photo by PR Photos

Brett Michaels bijna onthoofd bij de Tony Awards

Monday, June 8th, 2009

De zanger van de band Posion, Brett Michaels heeft een ego waar je niet goed van wordt. Dat was goed te zijn in de show Rock of Love waarbij vrouwen er alles aan deden om zijn bed te mogen delen (een soort Tila Tequila maar dan een man met make up). Veel mensen hoopten dan ook dat hij een toontje lager zou gaan zingen. Maar bij de Tony Awards werd Brett bijna een kopje kleiner gemaakt. Het scheelt maar een haar!

(more…)