Archive for the ‘Vanessa Hudgens’ Category

Meer naaktfoto’s Vanessa Hudgens

Sunday, March 27th, 2011

Meer grafische naaktfoto’s van Vanessa Hudgens werden deze week gelekt aan de media. De actrice sloot zich echter niet op en werd elke dag ergens anders gespot. Zo ook bij een wedstrijd tussen de New Orleans Hornets en de LA Lakers.

Photo by PR Photos

Efron en Hudgens weer bij elkaar?

Monday, January 10th, 2011

Vanessa Hudgens and Zac EfronZac Efron en Vanessa Hudgens zetten er een paar weken terug een punt achter. Grote reden zou voor Efron zijn geweest dat hij zich niet serieus genomen voelt in Hollywood en daarom ook van zijn high School Musical vriendinnetje afwilde. Toch zijn ze vorige week weer samen gespot. Zouden de twee dan toch weer bij elkaar komen?

Vanessa Hudgens viert verjaardag zonder Zac

Friday, December 24th, 2010

Vanessa HudgensVanessa Hudgens vierde haar 22e verjaardag in de nachtclub Pure in Las Vegas. Zac Efron, haar vriendje op papier, was daarbij niet aanwezig.

Photo by PR Photos

Vanessa Hudgens niet naakt voor de camera

Thursday, September 17th, 2009

Vanessa HudgensAl regent het pikante kiekjes van de actrice Vanessa Hudgens op internet, voor de filmcamera is ze van plan de kleren aan te houden. Daar zou ze zich niet prettig bij voelen. Niet dat er nog iets aan de verbeelding over is gelaten. De foto’s (van verschillende ‘sessies’) waren behoorlijk grafisch.

Photo by PR Photos

Nieuw naaktfoto schandaal Vanessa Hudgens

Friday, August 7th, 2009

Vanessa HudgensSommige mensen leren het nooit! Een paa jaar terug raakte Vanessa Hudgens bijna haar rol kwijt in de High School Musical franchise nadat naaktfoto’s op het internet verschenen. Na excuses en een (nep) relatie met Zac Effron, mocht Hudgens blijven. Maar vorige week waren er weer nieuwe, meer recente foto’s van de actrice te bewonderen.

(more…)