Archive for the ‘Britney Spears’ Category

Britney Spears blijft in Vegas

Friday, September 11th, 2015

indexVorige maand twijfelde de popprinses nog of ze in Vegas zou bijtekenen, maar Britney Spears heeft de knoop doorgehakt. Ze wil haar vaste show in Las Vegas doorzetten. Dat betekent echter niet dat het dezelfde show wordt. Brit gaat werken aan een andere setlist, nieuwe kostuums en decor.

Perry vervangt Britney

Tuesday, January 7th, 2014

Britney Spears Performs Circus Show on ABC's Good Morning America for Her Birthday - December 2, 2008Britney staat momenteel met een vaste show in Planet Hollywood in Las Vegas. Die show zal de komende twee jaar te zien zijn, maar Brit wil tussendoor natuurlijk ook eens met vakantie. Die leegte zal worden gevuld door Katy Perry.

Brit op de vlucht voor vlammen

Monday, May 6th, 2013

Britney Spears File PhotosZangeres Britney Spears is op de vlucht geslagen nu bosbranden dreigen haar woning in Calabasas, Californiƫ te verwoesten. De brandweer doet er alles aan om de vlammenzee onder controle te krijgen, maar ondertussen moest Brit evacueren.

Jamie Lynn Spears verloofd

Sunday, March 3rd, 2013

2009 Teen Choice Awards - ArrivalsHet is al een tijdje stil rond Jamie Lynn Spears, het zusje van Britney. Sinds haar tienerzwangerschap hebben we eigenlijk niks van haar gehoord. Maar nu kwam dan toch goed nieuws naar buiten: Jamie Lynn Spears is namelijk verloofd met haar vriend Jamie Watson.

Relatiecrisis Britney?

Friday, November 16th, 2012

Het gaat niet goed tussen Britney Spears en haar verloofde Jason Trawick. De kans bestaat zelfs dat het huwelijk wordt afgeblazen, aldus een bekende van de ster in een Amerikaans blad. De manager van Britney ontkent dat de relatie op springen staat.

Photo by PR Photos

Britney jurylid X Factor?

Sunday, March 11th, 2012

Niemand minder dan Britney Spears zou de tegenvallende kijkcijfers van de Amerikaanse X Factor moeten gaan opvijzelen. Volgens bronnen zou de zangeres 10 miljoen dollar geboden zijn. Dat lijkt veel, maar valt eigenlijk wat tegen gezien Jennifer Lopez per seizoen American Idol 12 miljoen dollar verdient. Brit zou gevraagd hebben om 20 miljoen.

Photo by PR Photos

Britney betrekt nieuw huis

Sunday, December 11th, 2011

Britney Spears is de nieuwe huurder van een enorme villa in Los Angeles. Ze betaalt maar liefst 25.000 dollar huur per maand. Het huis is echter wel van alle gemakken voorzien. Zo heeft het een professionele keuken, bibliotheek, bar, bioscoop, en sportzaal in haar eigen huis.

Photo by PR Photos

Enrique wil niet verder met Britney

Tuesday, March 29th, 2011

Britney kondigde vanmorgen haar nieuwe tournee aan, waar ze als mede act Enrique Iglesias zou hebben. Maar Enrique had er kennelijk niet zoveel zin in want hij heeft aangekondigd niet van de partij te zijn. Wat zijn reden is, heeft hij niet bekend gemaakt.

Photo by PR Photos

Britney heeft het nog steeds

Tuesday, March 29th, 2011

Britney Spears bewees met een optreden op ‘This Morning’ dat ze nog steedsĀ  de enige echte popprinses is. Ze gaf bij de show een voorproefje op haar album Femme Fatale, en liet zien ook qua uiterlijk helemaal fit te zijn.

Photo by PR Photos

Britney combineert manager met vriend

Thursday, February 3rd, 2011

Britney SpearsVorig jaar besloot Jason Trawick niet langer manager te zijn van Britney Spears zodat de twee zich konden concentreren op hun relatie. Maar het is weer dik aan tussen Brit en Jason, en daarom is Jason opnieuw benoemd tot haar manager.

Photo by PR Photos