Archive for the ‘Mariah Carey’ Category

Mariah neemt vriend mee op rode loper

Tuesday, September 22nd, 2015

mariah-624-1370002500Mariah Carey is weer gelukkig in de liefde en iedereen mag het weten! Voor het eerst heeft Mariah haar nieuwe vriend James Packer meegenomen naar een filmpremière genomen. De twee gingen samen naar de première van The Intern in New York maandagavond. De 45-jarige zangeres is sinds juni samen met de Australische mediamagnaat.

Nick en Mariah uit elkaar?

Wednesday, August 20th, 2014

6th Annual UNICEF Snowflake Ball - ArrivalsHet huwelijk van Mariah Carey (45) en Nick Cannon (33) zou zo goed als voorbij zijn. Volgens berichten is een echtscheiding een kwestie van tijd en woont Nick al een tijdje in hotels, in plaats van met Mariah onder een dak. Mariah en Nick trouwden in 2008 en werden twee jaar daarna ouders van de tweeling Moroccan Scott en Monroe.

Mariah en Nick feesten samen

Sunday, September 9th, 2012

Mariah Carey en Nick Cannon lieten hun tweeling eventjes thuis om samen een avondje te feesten. Ze waren dit weekend bij de BMI Urban Icon Awards Party bij de Supperclub in Hollywood. Mariah en Nick waren de hosts van het feestje en hadden het zichtbaar naar hun zin.

Photo by PR Photos

Mariah wordt nieuw Idol jurylid

Wednesday, July 25th, 2012

Mariah Carey heeft ja gezegd tegen een jaar jureren bij American Idol. De zangeres gaat voor dat jaar naar verluid 18 miljoen dollar vangen, meer dan haar voorganger JLo en Britney die bij X factor de talenten helpt selecteren.

Photo by PR Photos

Mariah weer in vorm

Monday, August 29th, 2011

Mariah Carey beviel twee maanden geleden van tweeling Moroccan en Monroe. Volgens man Nick Cannon is ze echter al bijna weer in vorm. Nog even en ze ziet eruit zoals in  1990, liet hij mensen weten bij opnames van America’s Got Talent, het programma dat hij presenteert.

Photo by PR Photos

Mariah Carey bevallen van tweeling

Monday, May 2nd, 2011

Mariah Carey is zaterdag bevallen van een tweeling. Mariah en man Nick Cannon wisten al dat ze een jongetje en een meisje gingen krijgen. Het meisje kwam eerst ter wereld, gevolgd door haar broertje. De namen van de baby’s zijn nog niet bekend gemaakt.

Photo by PR Photos

Mariah hoogzwanger en naakt

Thursday, April 7th, 2011

Mariah Carey bevalt over een paar weken van een tweeling, maar deelde haar zwangerschap nog op een bijzondere manier met haar fans, namelijk door naakt te poseren op de cover van Life&Style. De zangeres vertelde dat de tweeling zich tijdens de shoot niet stilhield. Het jongetje en meisje schopten er op los in de buik.

Photo by PR Photos

Mariah bijna te vroeg bevallen

Tuesday, March 29th, 2011

Mariah Carey werd als een speer naar het ziekenhuis gereden toen ze dacht te moeten bevallen. De zangeres liet via Twitter weten dat het een vals alarm was. Haar tweeling wordt pas over twee weken verwacht. Mariah en man Nick Cannon hebben in meerdere interviews laten weten, niet te kunnen wachten op het ouderschap. Ze moeten toch nog eventjes geduld hebben..

Photo by PR Photos

Mariah Carey is zwanger

Thursday, June 3rd, 2010

Mariah Carey, Nick CannonMariah Carey en haar man Nick Cannon zijn in verwachting van hun eerste kind. De twee die in 2008 trouwden, maakten er geen geheim van dat gezinsuitbreiding op de agenda stond. De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar Mariah heeft het nieuws eindelijk officieel bevestigd.

Photo by PR Photos

Mariah blij met lelijke rol

Monday, January 25th, 2010

Mariah CareyMariah Carey heeft meer zelfvertrouwen gekregen door haar rol als maatschappelijk werkster in ‘Precious’. Daarin verschijnt ze namelijk zonder glamour en dosis make up. Voor Mariah een groot verschil alleen heeft het haar wel zelfvertrouwen gegeven. Ze zegt in een interview dat ze weet dat ze er slechter uit heeft gezien!

Photo by PR Photos