Archive for the ‘Scarlett Johansson’ Category

Sterren komen samen bij The Mark

Monday, May 14th, 2012

Vorige week was het Met Gala in New York en dit kan een beetje worden gezien als de Oscars van the Big Apple als het om fashion gaat. Een van de mooiste hotels van de stad The Mark, was dan ook de plek waar veel sterren verbleven en waarvandaan ze vertrokken voor het gala. Renee Zellweger, Scarlett Johansson, Jessica Biel en Justin Timberlake, Tim Tebow, Chace Crawford, Andre Leon Talley, January Jones, Baz Luhrmann, Carine Roitfeld, Mario Testino en Rosie Huntington Whiteley behoorden tot de celebs die vanuit dit hotel naar het gala vertrokken.

Scarlett Johansson krijgt ster

Thursday, May 3rd, 2012

Scarlett Johansson heeft haar eigen ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. De actrice nam de eer in ontvangst gekleed als een klassieke filmster.

Photo by PR Photos

Scarlett Johansson en de lbd

Thursday, February 9th, 2012

Scarlett Johansson toonde op de rode loper van de Goldene Kamera in Berlijn dat een simpele little black dress, soms het meest sexy kan zijn.

Photo by PR Photos

Scarlett geen moeite met naaktfoto’s

Wednesday, November 2nd, 2011

Scarlett Johansson is een van de vele celebs van wie pikante kiekjes op internet verschenen nadat haar telefoon was gehackt. De 26-jarige actrice vertelt in de Britse krant The Sun dat ze de naaktfoto’s naar haar toenmalige man Ryan Reynolds wilde sturen. Ze heeft er geen moeite mee dat ze die heeft genomen, maar natuurlijk wel met het feit dat iemand ze heeft gehackt.

Photo by PR Photos

Naakt foto’s Scarlett Johansson gehackt

Wednesday, September 14th, 2011

Scarlett Johanssonis de laatste celeb van wie naaktfoto’s van haar telefoon zijn¬† gehackt. De actrice gaat vandaag met de FBI praten. Eerder werden foto’s van Blake Lively en Jessica Alba op internet gezet.

Photo by PR Photos

Scarlett Johansson en Ryan Reynolds uit elkaar?

Wednesday, December 15th, 2010

Ryan ReynoldsVolgens Perez Hilton is celeb koppel Ryan Reynolds en Scarlett Johansson uit elkaar. Er gingen al langer geruchten dat het niet meer boterde tussen de voormalige tortelduifjes. Vooral hun drukke carrières zouden hun relatie geen goed doen.

Scarlett Johansson nieuwe Mango model

Tuesday, July 14th, 2009

Scarlett JohanssonScarlett Johansson is te zien in de nieuwe campagne van het merk Mango. De eerste foto’s kun je hier bekijken. Zij gaat hierin haar Vicky Christina Barcelona medespeelster penelope Cruz achterna. Die ontwerp met haar zus immers al een tijdje voor Mango.

Photo by PR Photos