Archive for the ‘Johnny Depp’ Category

Lily-Rose Depp gaat acteren

Wednesday, August 20th, 2014

11th Annual Screen Actors Guild Awards - ArrivalsLily-Rose treedt in de voetstappen van haar vader want de tiener heeft een rol in een film te pakken. De film heet Yoga Hosers en Lily-Rose speelt erin de hoofdrol. Lily-Rose is de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis. Die twee gingen twee jaar terug uit elkaar. Johnny is sindsdien gelukkig met Amber Heard.

Amber Heard op stap met dochter Johnny Depp

Monday, February 3rd, 2014

"The Rum Diary" European Premiere - ArrivalsHet is nog steeds heel erg aan tussen Johnny Depp en Amber Heard. Geen wonder dus dat Amber de kinderen van Johnny vaker te zien krijgt. Amber (27) en Lily-Rose (14) werden zondag gespot tijdens het winkelen, en de twee leken het erg goed met elkaar te kunnen vinden.

Johnny Depp en Amber Heard verloofd?

Wednesday, January 15th, 2014

"The Rum Diary" European Premiere - ArrivalsJohnny Depp en Amber Heard vormen alweer een tijdje een stel. Nu werd Amber gespot met een dikke ring om haar ringvinger! Zou dat betekenen dat ze binnenkort hun relatie officieel gaan maken? De woordvoerder van het stel wil vooralsnog niet reageren.

Johnny Depp zo goed als blind

Thursday, June 20th, 2013

Penelope Cruz Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame on April 1, 2011Johnny Depp is volgens hemzelf zo goed als blind. De vijftigjarige acteur onthulde in een interview dat hij al van kleins af aan niets ziet uit zijn linkeroog en een slecht rechteroog heeft. Vandaar dat hij zo vaak gespot wordt met een hippe bril.

Johnny en Amber alweer uit elkaar

Friday, July 20th, 2012

Johnny Depp en Amber Heard zijn alweer uit elkaar. Reden voor de breuk zou de media aandacht zijn. Johnny zette net een punt achter zijn lange relatie met Vanessa Paradis na maandenlange geruchten dat hij wat met Amber had gekregen tijdens de opnames van The Rum Diary te ontkennen.

Photo by PR Photos

Johnny en Vanessa uit elkaar

Thursday, June 21st, 2012

Het was al enige tijd duidelijk dat Johnny Depp en Vanessa Paradis uit elkaar zouden gaan. De laatste keer dat de twee samen werden gespot was meer dan een jaar geleden. Nu hebben de twee officieel bevestigd dat ze uit elkaar gaan. Ze waren misschien niet getrouwd maar men denkt dat Johnny toch een slordige honderd miljoen aan Vanessa zal overmaken.

Photo by PR Photos

Johnny Depp ontkent breuk

Thursday, May 10th, 2012

Johnny Depp ontkende bij de première van Dark Shadows in Engeland dat zijn relatie met Vanessa Paradis op de klippen is gelopen. Hij zei dat het tegenovergestelde hiervan in werkelijkheid het geval is.

Photo by PR Photos

Prijsvraag: Win The Rum Diary op DVD

Wednesday, April 4th, 2012

Johnny Depp speelt in deze kleurrijke comedy journalist Paul Kemp, die in de jaren vijftig New York verruilt voor een baantje bij een lokale krant op corrupt en zonovergoten Puerto Rico. Temidden van maffe collega’s en onbetrouwbare locals houdt Paul zich op de been met rum en hamburgers. Zijn nieuwe leven in Puerto Rico krijgt een onverwachte wending als hij verliefd dreigt te worden op de verleidelijke vriendin van een rijke Amerikaan. Scarlett Gossip mag drie DVD’s weggeven van deze geweldige film. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. In welke film speelde Johnny Depp de gangster John Dillinger?

(more…)

Deelde Depp de lakens met Angelina Jolie

Tuesday, February 7th, 2012

Reden voor de breuk tussen Johnny Depp en Vanessa Paradis zou niemand minder zijn dan Angelina Jolie. Vanessa zou ervan overtuigd zijn geraakt dat Depp tijdens de opnames van The Tourist seks had met Jolie. Sindsdien zou de relatie slechter en slechter zijn geworden. Johnny en Vanessa kregen in 1998 een relatie en hebben twee kinderen; de 12-jarige Lily-Rose en de 9-jarige Jack.

Johnny Depp is boos

Tuesday, May 24th, 2011

In de Franse pers zijn foto’s verschenen waarop Johnny Depp zoenend op de plaat is vastgelegd, alleen niet met partner Vanessa Paradis. Johnny en Vanessa zeggen dat het leugens zijn en dat het beeld dat wordt geschetst verkeerd is.

Photo by PR Photos