Archive for the ‘Kate Hudson’ Category

Kate Hudson hoogzwanger bij Something Borrowed première

Thursday, May 5th, 2011

Kate Hudson was aanwezig bij de première van Something borrowed, de romcom waarin zij de hoofdrol speelt. Haar gele jurk liet niets aan de verbeelding over: Kate is hoogzwanger en zo te zien zal het niet lang duren voordat zij haar tweede kindje krijgt.

Photo by PR Photos

Kate Hudson trots op grotere cupmaat

Saturday, May 1st, 2010

Kate HudsonKate Hudson heeft nooit veel boezem gehad. De laatste tijd is dat een maatje groter geworden, nadat ze in bikini op de foto werd gezet met wat een grotere cupmaat leek. Daarna bleef ze haar borsten bedekken. Maar gisteren bij de 150e verjaardag van Chopard verscheen Kate zonder bh in een dun blauw jurkje. Is de ophef echt zo terecht?

Photo by PR Photos

Kate Hudson en A-Rod uit elkaar?

Tuesday, December 15th, 2009

katehudson1Kate en A-Rod vormen al een aantal maanden een stelletje. Men fluisterde dat Kate niets liever zou willen dan met hem trouwen en hun gezamenlijke gezin uitbreiden. Maar afgelopen weekend werd A-Rod gespot met een aantal dames waarbij hij zich uiterst vrijgezel gedroeg. Kate was op dat moment bezig met promotie voor de film ‘Nine’. Het zit er dus dik in dat de romance alweer voorbij is.

Photo by PR Photos

Kate Hudson is bang voor Madonna

Wednesday, June 3rd, 2009

Kate HudsonKate Hudson deelt sinds heel kort het bed van Madonna’s ex-liefje en reden van haar scheiding, Alex Rodriguez. Maar toen de twee ‘dames’ elkaar tegenkwamen, was het Kate die er bang uit zag.

(more…)