Archive for the ‘Justin Timberlake’ Category

Biel gaat achternaam veranderen

Thursday, October 25th, 2012

Jessica Biel gaat haar achternaam veranderen. Dat is niet voor niets. De actrice trouwde van de week met Justin Timberlake. Ze zal van nu af aan zijn achternaam gebruiken.

Photo by PR Photos

Bruiloft Justin en Jessica nabij

Thursday, October 18th, 2012

Justin Timberlake en Jessica Biel stappen waarschijnlijk deze week met elkaar in het huwelijksbootje in Italiƫ. De twee zijn al enige tijd verloofd en hebben de uitnodigingen verstuurd. Alleen stond daar geen datum op. De twee willen zeker weten dat hun dag niet verstoord wordt door paparazzi.

Photo by PR Photos

Jessica en Justin al getrouwd?

Monday, August 20th, 2012

Jessica Biel en Justin Timberlake zijn met kerst verloofd in het ski resort Jackson Hole in Wyoming, maar zeiden nog lang niet te gaan trouwen. Maar de twee zijn volgens berichten vorige week getrouwd in hetzelfde resort als waar ze zich verloofden.

Photo by PR Photos

Verlovingsfeestje Justin en Jessica

Wednesday, May 30th, 2012

Justin Timberlake en Jessica Biel zijn verloofd, maar hadden nog geen feestje gegeven om dat te vieren. Dat deden ze afgelopen weekend bij haar stylist thuis. Wanneer het paar gaat trouwen, is nog niet bekend.

 

Sterren komen samen bij The Mark

Monday, May 14th, 2012

Vorige week was het Met Gala in New York en dit kan een beetje worden gezien als de Oscars van the Big Apple als het om fashion gaat. Een van de mooiste hotels van de stad The Mark, was dan ook de plek waar veel sterren verbleven en waarvandaan ze vertrokken voor het gala. Renee Zellweger, Scarlett Johansson, Jessica Biel en Justin Timberlake, Tim Tebow, Chace Crawford, Andre Leon Talley, January Jones, Baz Luhrmann, Carine Roitfeld, Mario Testino en Rosie Huntington Whiteley behoorden tot de celebs die vanuit dit hotel naar het gala vertrokken.

Jessica Biel gaat voor extreme pony

Tuesday, May 8th, 2012

Opvallend bij het Met Gala was zeker Jessica Biels pony. Deze was namelijk misschien iets te extreem.

Photo by PR Photos

Mila Kunis telefoon ook gehackt

Thursday, September 15th, 2011

Na Scarlett Johanssen is nu ook Mila Kunis slachtoffer van de telefoonhacker. Ook bij Mila stonden er volgens bronnen pikante foto’s op haar gsm, al zijn de eerste vier die binnenkort op internet zullen verschijnen niet van de actrice maar van Justin Timberlake! Op de foto’s ligt JT zonder shirt op een bed en zie je hem met een slipje over zijn hoofd. Er is ook een foto van Mila in bad, maar daarbij zie je alleen het hoofd van de actrice.

Photo by PR Photos

Justin en Jessica samen gespot

Thursday, October 22nd, 2009

Wellicht is het toch niet over tussen de twee, aangezien Justin en Jessica in Vancouver bij een bioscoop werden gespot. En volgens getuigen waren ze daarbij niet bang om hun liefde voor elkaar te tonen. De geruchten dat de twee uit elkaar zijn, bestaan al langer. Deze werden aangewakkerd toen Justin’s oma aangaf dat haar kleinzoon weer vrijgezel was.

Photo by PR Photos

Justin eindigt relatie Jessica per telefoon

Thursday, October 1st, 2009

Jessica BielBritney gaf ex Justin al eerder het goede voorbeeld door haar huwelijk met Kevin Federline per sms te eindigen. Justin zou namelijk zijn liefje Jessica Biel gedumpt hebben via de telefoon. Niet echt netjes na een relatie van drie jaar.

(more…)

Justin Timberlake en Jessica Biel maken en publiek ruzie

Monday, July 13th, 2009

Justin Timberlake and Jessica BielWanneer bekende mensen hun meningsverschillen in het opnbaar uitveschten, weet je hoe laat het is. Tijd om de relatie te beindigen. Het ziet er daarom niet goed uit voor Jessica Biel en Mr SexyBack. Afgelopen week maakten de twee ruzie in een restaurant in Beverly Hills.

(more…)