Archive for the ‘Peter Andre’ Category

Peter Andre getrouwd?

Friday, July 27th, 2012

Peter Andre zou sinds februari getrouwd zijn met de 22-jarige studente Emily Macdonagh, meldt het Engelse Now Magazine. Peter heeft dit zelf echter nog niet bevestigd.

Photo by PR Photos

Peter Andre boos op make over dochtertje

Thursday, February 11th, 2010

Katie PriceKatie Price doet alles om het bloed onder de nagels van ex man vandaan te halen. Peter Andre heeft altijd gezegd het niks te vinden dat ze het haar van kinderen verft en ze enige make up op laat doen. Geen wonder dat hij op springen stond toen een foto van de 2-jarige Princess Tiiami op Facebook werd gepost met lipgloss, nepwimpers en oogschaduw op. De twee mogen dan uit elkaar zijn, het drama blijft zich voortzetten.

Photo by PR Photos

Peter Andre huilt live op tv

Thursday, February 4th, 2010

Het nieuwe huwelijk van Katie werd Pete tijdens een interview iets teveel.

Jordan wil Peter terug

Friday, November 27th, 2009

Katie PriceJordan oftwel Katie Price heeft flink nagedacht in de jungle en wil graag een tweede kans van Peter Andre. Ze zou Pete gesmeekt hebben om hun relatie nieuw leven in te blazen. Hij zou er echter geen zin meer in hebben.

Photo by PR Photos

Peter Andre en Katie Price zijn gescheiden

Wednesday, September 9th, 2009

Katie Price and Peter AndreHet Engelse celeb paar Katie Price aka Jordan en Peter Andre zijn uit elkaar. De rechter had maar 42 seconden nodig om de scheiding toe te wijzen. Beiden hadden al aangegeven graag weer vrij te zijn. Katie heeft het inmiddels aangelegd met een nieuwe vent. peter beweert nog vrijgezel te zijn.

Photo by PR Photos

Jordan praat over breuk met Pete in openhartig interview

Thursday, July 2nd, 2009

Katie PriceJordan wil dolgraag haar publieke imago opvijzelen. Daarom heeft ze toegezegd om een interview te geven aan Piers Morgan waarin alle vragen gesteld mogen worden. Ze hoopt met de waarheid dat mensen een ander beeld van haar krijgen. Had ze beter aan kunnen denken voordat ze dronken de bloemetjes buiten zette op Ibiza.

(more…)

Jordan scheldt en tiert op Twitter

Wednesday, June 24th, 2009

Katie PriceKatie Price, aka Jordan, doet haar slechte reputatie weer eens eer aan door haar hart te luchten op Twitter. Hierin noemde ze Pete een c**t en verdedigde ze haar dronken escapades op Ibiza. In Engeland lijken de meeste mensen Team Andre te zijn geworden en dat heeft het glamour model alleen aan zichzelf te danken.

(more…)

Peter Andre woest op Jordan

Tuesday, June 16th, 2009

Peter Andre is vreselijk boos op bijna ex vrouw Katie Price toen zij een verjaardagsfeestje gaf voor hun zoontje Junior. Peter had in privekring de verjaardag van de kleine namelijk al gevierd. De viering in huize Price zou alleen voor de camera’s zijn geweest.

(more…)

Jordan bedroog Peter Andre

Tuesday, June 9th, 2009

Katie PriceNa jaren samen verdiend te hebben aan reality shows en aandacht, en twee kinderen op de wereld te hebben gezet, doet Peter Andre nu een boekje open. Jordan, oftewel katie Price, zou hem al die jaren vernederd en bedrogen hebben. Haar wulpse gedrag zou de oorzaak van hun split zijn.

(more…)

Jordan en Peter Andre gaan echt uit elkaar

Sunday, June 7th, 2009

Katie Price and Peter AndreHet had wat weg van een publiciteitsstunt maar het lijkt erop dat Katie Price (aka Jordan) en Peter Andre echt gaan scheiden. Eerder riep Katie nog dat ze Pete absoluut terug wilde om vervolgens dronken te gaan flirten met allerlei mannen. Bovendien lijkt het erop dat Katie weer lekker de draad oppakt terwijl Pete er heel slecht aan toe zou zijn.

(more…)