Archive for the ‘Carmen Electra’ Category

Carmen Electra viert 40e verjaardag

Tuesday, May 8th, 2012

Carmen Electra mag er dan geen dag ouder uitzien dan tien jaar terug, ze vierde deze week bij de Crazy Horse III en Posh Boutique in Las Vegas haar 40e verjaardag.

Photo by PR Photos

Carmen Electra niet welkom bij Britain’s Got Talent

Thursday, February 9th, 2012

Carmen Electra nam even de rol van jurylid over van Amanda Holden die in het ziekenhuis ligt wegens complicaties rond de geboorte van haar kindje. Volgens berichten moest het aanwezige publiek echter niks hebben van Carmen.

Photo by PR Photos

Sekstape Carmen Electra gelekt

Thursday, November 19th, 2009

Carmen ElectraCarmen Electra is de laatste celeb van wie er een sekstape op internet is gelekt. Hierin zie je Carmen sexy dansen voor de camera waarbij ze seks simuleert met een onbekende dame en met de cameraman. Men vraagt zich nu af of het een publicteitsstunt is van Carmen om zichzelf weer in de kijker te spelen. Beslis zelf door hier een stukje van de tape te bekijken.

Photo by PR Photos

Carmen Electra topless in Vegas show

Friday, July 10th, 2009

Carmen ElectraDe Crazy Horse Paris show brengt nu in Las Vegas wat in Parijs elke avond bezocht kan worden: topless maar dan met klasse. Dita von Teese deed de show vorig jaar, nu maakte Carmen Electra haar opwachting zoals je op deze foto’s kunt zien.

(more…)