Archive for the ‘Katie Price/Jordan’ Category

Katie Price gaat vreemdgaan man niet vergeten

Tuesday, December 8th, 2015

Katie Price kwam er twee jaar terug achter dat haar man Kieran vreemdging met twee van haar vriendinnen, waaronder haar beste vriendin Jane Poutney. Katie bleef bij Kieran maar brak met haar vriendinnen. In een interview met OK vertelde Katie het vreemdgaan nooit te kunnen vergeten of vergeven. Ze zei dat als het exact twee jaar terug is dat ze erachter kwam, ze voor haar man een cadeau zal kopen om erbij stil te staan. De twee hebben samen twee kinderen, Katie heeft daarnaast nog drie kinderen uit andere relaties waaronder een zoon en dochter met Peter Andre.

Katie Price gaat (weer) scheiden

Wednesday, May 7th, 2014

Katie Price Promotes Her New Range of Underwear for George at ASDA in London on November 20, 2008Katie Price heeft wel heel veel pech in de liefde want ze gaat scheiden. Het glamourmodel heeft haar echtgenoot betrapt met haar beste vriendin, die ook haar bruidsmeisje was op hun bruiloft. Price is momenteel zes maanden zwanger van hun tweede kindjes samen. Ze heeft ook al kinderen uit eerdere relaties met Dwight Yorke en Peter Andre.

Dochter voor ex-man Katie Price

Monday, June 18th, 2012

Alex Reid, de ex van Katie Price, en zijn verloofde Chantelle Houghton, bekend van de Britse Big Brother, werden zondag ouders van een meisje. Moeder en kind maken het goed, maar of Alex en Chantelle samen nog gelukkig zijn is nog maar de vraag. De twee hebben publiekelijk veel ruzies gehad en Alex verliet zelfs hun huis.

Photo by PR Photos

Katie Price showt nieuwe zwemkleding

Wednesday, March 14th, 2012

Het imperium van Katie Price blijft zich maar uitbreiden. Na ondergoed en paardrijdkleding, heeft Katie nu een nieuwe badkledinglijn uitgebracht.

Photo by PR Photos

Katie Price weer single

Sunday, October 2nd, 2011

Katie Price en haar Argentijnse toyboy Leandro hebben een punt achter hun relatie gezegd. Eerder deze week zei Leandro nog met Katie te willen trouwen. De taalbarrière zou de reden zijn voor de breuk.

Photo by PR Photos

Katie Price dronken op Oscar feestje

Tuesday, March 1st, 2011

Katie Price kreeg de uitnodiging van Elton John voor zijn Oscar party. Maar wat deed ze? Dronken worden en proberen met iedereen te zoenen. Uiteindelijk wist ze iemand te scoren om mee naar huis te gaan, na meerdere malen door andere gasten te zijn afgewezen. iets zegt ons dat Katie volgend jaar geen uitnodiging van Elton hoeft te verwachten.

Photo by PR Photos

Over en uit tussen Katie en Alex

Wednesday, January 19th, 2011

Katie Price and Alex ReidHet huwelijk van Katie Price en Alex Reid is officieel over en uit. Reid weigerde eerder het huis te verlaten waar het stel woonde tenzij Katie even twee miljoen pond naar hem over zou maken. Nu is Reid weg en vertelt Katie de pers dat reden voor de breuk zijn liefde voor publiciteit is geweest. Tja, dat was nu iets wat ze dan gemeen zouden hebben gehad…

Photo by PR Photos

Katie Price gaat weer voor blond

Monday, January 10th, 2011

Katie PriceKatie Price ging weer terug naar haar blonde lokken en liet haar nieuwe look zien bij de presentatie van lijn babykleren en collectie paardrijdkleding.

Photo by PR Photos

Katie Price moet betalen

Friday, March 19th, 2010

Katie PriceKatie Price moet haar voormalige manager Claire Powell geld betalen nadat ze had beweerd dat Claire een affaire had gehad met Peter Andre. Katie vertelde over de vermeende affaire toen zij te gast was bij Graham Norton op diens show. Claire onkende de geruchten meteen en spande een rechtszaak aan. Katie zei dat ze spijt had van haar uitspraken en moet een onbekend geldbedrag betalen.

Photo by PR Photos

Peter Andre boos op make over dochtertje

Thursday, February 11th, 2010

Katie PriceKatie Price doet alles om het bloed onder de nagels van ex man vandaan te halen. Peter Andre heeft altijd gezegd het niks te vinden dat ze het haar van kinderen verft en ze enige make up op laat doen. Geen wonder dat hij op springen stond toen een foto van de 2-jarige Princess Tiiami op Facebook werd gepost met lipgloss, nepwimpers en oogschaduw op. De twee mogen dan uit elkaar zijn, het drama blijft zich voortzetten.

Photo by PR Photos