Archive for the ‘Will Smith’ Category

Willow Smith en half naakte acteur op de foto

Wednesday, May 7th, 2014

"Men in Black III" New York City Premiere - ArrivalsWill Smith en Jada Smith’s 13-jarige dochter is te zien op een foto waar ze op bed ligt met de 20-jarige topless acteur Moises Arias. De acteur, bekend van Hannah Montana, zette het kiekje op Instagram. Na een hoop negatieve reacties, haalde hij het eraf maar het was al te laat. De twee waren niet alleen, op andere foto’s van die dag zijn ook de zusjes Jenner te zien. Misschien tijd dat Jada en Will een beter oogje in het zeil houden.

Will en Jada uit elkaar?

Wednesday, October 30th, 2013

"Men in Black III" New York City Premiere - ArrivalsDe geruchten dat Jada en Will Smith alleen voor de camera erg gelukkig zijn, maar achter gesloten deuren hun eigen gang gaan, doen al heel lang de ronde. Meerdere bronnen geven nu aan dat de twee ook niet langer bij elkaar wonen. Maar of ze officieel gaan scheiden, is natuurlijk afwachten.

Michelle Obama luncht bij Will en Jada Smith

Sunday, October 14th, 2012

Will en Jada verwachten de vrouw van Barack Obama op 25 oktober in hun huis in Calabasas in Californië, meldt The Hollywood Reporter. Bij het etentje is ook Salma Hayek uitgenodigd. Voor 2500 dollar per persoon kan namelijk iedereen aanschuiven. Koppels die 10 duizend doneren mogen samen met Michelle op de foto. Het geld is natuurlijk voor de verkiezingscampagne van Barack Obama.

Photo by PR-Photos

Jada Pinkett-Smith houdt niet van voedsel

Friday, June 8th, 2012

Geen wonder dat Jada Pinkett-Smith haar figuurtje zo slank weet te behouden, in een interview zei ze namelijk niet van eten te houden. Jada ziet voedsel namelijk slechts als een benzine van het lichaam.

Photo b y PR Photos

Men in Black 3 komt eraan

Monday, May 14th, 2012

Men in Black 3 is over een paar weken in de bios te zien in Nederland. In Amerika is hij al in première gegaan, uiteraard was Will Smith daarbij.

Photo by PR Photos