Archive for the ‘Beyonce’ Category

Foto’s Beyonce gelekt

Thursday, February 19th, 2015

2011 MTV Video Music Awards - ArrivalsBeyonce mag er in haar reclamecampagnes misschien vlekkeloos uitzien, de zangeres heeft daarbij toch wat hulp nodig gehad van photoshop. Deze week werden namelijk geretoucheerde foto’s van haar op internet gezet, waarop te zien is dat ook Beyonce niet zo perfect is als lijkt op foto’s in de bladen.

Onthullingen huwelijk Beyonce

Tuesday, October 28th, 2014

Glastonbury Festival 2011 - Day 4Er is de laatste tijd veel te doen geweest rond Beyonce en Jay-Z. Zelf zeggen ze supergelukkig te zijn, maar sinds de beelden in de lift met zus Solange lijkt alles niet zo perfect als de twee  iedereen altijd willen doen geloven. Nu heeft J. Randy Taraborrelli ook aangekondigd een biografie over Beyonce te zullen schrijven. Eerder deed hij al het leven van Michael Jackson en de Hiltons uit de doeken. Daar zal Queen Bey vast niet zo blij mee zijn.

Jay-Z neemt vaderschap serieus

Tuesday, July 2nd, 2013

2011 Metropolitan Museum of Art Costume Gala - ArrivalsJay- Z’s vader verliet hem toen hij jong was, maar zelf is hij niet van plan die fout te herhalen. Hij wil juist graag een goede vader zijn voor zijn dochtertje met Beyonce, Blue Ivy. Voor zijn nieuwe album schreef de rapper dan ook speciaal voor zijn dochter een liedje, dat juist gaat over de angst die gepaard gaat met vader worden.

Beyonce feliciteert Kim en Kanye

Tuesday, June 18th, 2013

2011 Billboard Music Awards - Press RoomBeyonce heeft niet onder stoelen en banken gestoken dat ze Kim Kardashian niet mag. Lastig aangezien Beyonce’s man Jay-Z en Kim’s baby daddy Kanye maatjes zijn. Maar Beyonce feliciteerde het stel wel met de geboorte van hun dochter. “Gefeliciteerd Kim & Kanye. Geniet samen van dit prachtige moment”,schreef ze op haar website.

Beyoncé geslagen tijdens optreden?

Wednesday, April 24th, 2013

"Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations" Costume Institute Gala - ArrivalsTijdens haar concert in Belgrado zou Beyoncé zijn geslagen door een fan. Op beelden van het concert op 15 april is te zien hoe ze door een uitzinnig publiek loopt en iemand haar hoofd raakt, maar of het opzet is, is niet te zien.

Beyonce komt met nieuw album

Sunday, August 5th, 2012

Beyonce heeft het de afgelopen tijd te druk gehad met touren en mama worden om een nieuw album uit te brengen. Maar daar komt binnenkort verandering in. Beyoncé is de laatste wekende studio in New York ingedoken om te werken aan haar nieuwe album.

Beyoncé in doorzichtige jurk

Tuesday, May 8th, 2012

Beyoncé Knowles stond maandagavond in het middelpunt van de belangstelling tijdens het Met Gala door in een doorzichtige jurk op de rode loper te verschijnen. Ze liet hiermee zien de zwangerschapskilo’s  kwijt te zijn. Maar het kledingstuk viel niet bij iedereen in de smaak want veel media vonden het een schreeuw om aandacht.

Photo by PR Photos

Beyoncé Knowles en Jay-Z nemen patent op naam Blue Ivy

Sunday, February 12th, 2012

Beyoncé Knowles en Jay-Z hebben ervoor gezorgd dat niemand de naam van hun dochter nog mag gebruiken door er een patent op te nemen. Waar ze haar naam in de toekomst voor gaan gebruiken, is niet bekend.

Photo by PR Photos

Beyoncé laat zich zien

Tuesday, February 7th, 2012

Beyoncé heeft zich voor de eerste keer sinds de bevalling van haar dochtertje Blue in het openbaar laten zien. De zangeres had daarbij een superstrakke jurk aan, wat natuurlijk olie op het vuur was voor degenen die denken dat Beyoncé een surrogaat heeft gebruikt voor haar kindje, en niet zelf is bevallen. Oordeel hier zelf.

Photo by PR Photos

Beyoncé al bevallen?

Friday, December 30th, 2011

Volgens Twitter is Beyoncé al bevallen van een dochter. Beyoncé en manlief Jay-Z zouden de baby Tiana-May Carter hebben genoemd. Het is even afwachten of het nieuws zal worden bevestigd door de woordvoerders van het stel.

Photo by PR Photos