Archive for the ‘Kim Kardashian’ Category

Zoon van Kanye en Kim krijgt Saint als naam

Tuesday, December 8th, 2015

nBij de naam van dochter North werd al door velen gezegd, dat de naam was gekozen voor aandacht. Maar de naam van de tweede telg van Kim Kardashian en Kanye West is nog opvallender. Hun zoontje heeft namelijk als naam Saint gekregen. Op Twitter regende het grappen om de naam, maar dat zagen de ouders vast ook wel aankomen.

Kim Kardashian geeft dochter schuld van selfie

Monday, November 9th, 2015

Kim Kardashian gaf deze week aan haar oude figuur te missen en deelde een foto van toen ze nog slank was. Vlak daarna deelde ze ook een bikinifoto, maar dit was volgens haar niet de bedoeling. Het zou haar dochtertje North zijn geweest, die deze foto per ongeluk online zette. “Ze was met mijn telefoon aan het spelen en heeft het toen gepost. Ik weet niet hoe of waarom ze deze foto koos, maar ik klaag niet,” aldus Kim, die inmiddels hoogzwanger is van haar tweede kindje met rapper Kanye West.

Kim Kardashian verwacht zoontje

Monday, June 22nd, 2015

indexKim Kardashian bevestigde op Vaderdag het geslacht van het babytje dat ze met Kanye West verwacht. “Je bent een goede vader voor North en je zal ook de beste vader zijn voor onze zoon,” schreef de reality ster op sociale media. De zwangerschap werd in Keeping up with the Kardashians aangekondigd, maar dit is de eerste keer dat ze daarbuiten de zwangerschap bevestigd.

Kim Kardashian onthult cover selfie boek

Wednesday, January 21st, 2015

kkHet ‘selfieboek’ van Kim Kardashian komt in mei uit maar de realityster heeft de cover al bekend gemaakt via Twitter. Hierop is vooral haar voorgevel te zien. Bekijk hier de foto die ze gekozen heeft voor de cover.

Champagnemerken wilden niet in naakte Kim Kardashian foto

Monday, November 17th, 2014

Kim Kardashian moest noodgedwongen poseren met merkloze champagne toen ze uit de kleren ging voor Paper Magazine. Dit omdat champagnemerken het niet zagen zitten, dat hun merk in de foto te zien zou zijn. Verschillende merken werden gevraagd om mee te werken, maar geen enkele had daar zin in. Kim kreeg trouwens geen geld volgens het magazine. Daar zouden ze het budget niet voor hebben gehad.

Kris en Bruce Jenner scheiden officieel

Tuesday, September 23rd, 2014

2011 Women in Entertainment Power 100 Breakfast Sponsored by the Hollywood Reporter - ArrivalsHet zat er natuurlijk al lange tijd aan te komen en niemand die The Kardashians volgde was echt verbaasd toen Bruce en Kris uit elkaar besloten te gaan. Maar hun scheiding is nu ook echt officieel gemaakt.

Kim Kardashian en Paris Hilton weer bevriend

Tuesday, August 5th, 2014

Paris Hilton along with Sally Beauty Supply Launch The Bandit from Dreamcatchers - ArrivalsOoit waren Kim en Paris de dikste vriendinnen, maar die vriendschap werd zes jaar geleden verbroken. Daar kwam zaterdag verandering in. De realityster en de hotelerfgename liepen elkaar op Ibiza tegen het lijf en besloten hun ruzie bij te leggen.

Bruce Jenner brengt Kim Kardashian naar altaar

Monday, October 28th, 2013

Kim Kardashian Celebrates the Launch of Her New Fragrance at Tao Nightclub in Las Vegas on February 27, 2010Het mag dan over en uit zijn tussen Bruce en Kris Jenner, Kim wil alsnog dat haar stiefvader haar naar het altaar leidt als ze straks met Kanye West in het huwelijksbootje stapt. Toen Kim in het huwelijksbootje stapte met Kris Humphries was het eveneens Bruce die haar weggaf.

Kim en Kanyé bij Givenchy show

Monday, September 30th, 2013

Kim Kardashian Launches Her New Fragrance "Kim Kardashian" at Sephora in New York on February 15, 2010Voor het eerst sinds de geboorte van baby North lieten Kanyé West en Kim Kardashian zich samen zien in het openbaar. Het stel zat op de eerste rij bij de Givenchy show. Kims kledingsmaak liet volgens de kenners opnieuw te wensen over. Ze droeg een jurk met een doorzichtige top waar haar bh door te zien was.

North West niet te zien in reality show

Thursday, September 19th, 2013

75th Anniversary of Los Angeles Mission Serving Thanksgiving Dinner to the HomelessHet is bij Keeping up with the Kardashians nooit een probleem geweest om de kinderen in beeld te laten komen. Kourtney liet zelfs filmen hoe ze beviel van haar dochter Penelope. Kim wil echter niet dat haar dochter North West in de serie te zien zal zijn. Het meisje treedt daarmee in de voetsporen van haar vader, die weigerde nog mee te doen aan de serie nadat hij vond dat hij verkeerd was neergezet in de keren dat hij in seizoen zeven te zie