Archive for the ‘Supermodels’ Category

Doutzen Kroes gezicht Calvin Klein

Wednesday, April 9th, 2014

dance4life USA Cocktail Party and Auction - ArrivalsOnze eigen Doutzen Kroes heeft er weer een topklus bij, want het model gaat het nieuwe gezicht worden van Calvin Klein. De 29-jarige heeft al een aantal grote werkgevers op haar cv staan, zoals L’Oréal en Victoria’s Secret. De Friezin zal bij Calvin Klein de campagne gaan doen voor hun parfum Reveal.

Heidi Klum in jury America’s Got Talent

Sunday, March 3rd, 2013

61st Annual Primetime Emmy Awards - ArrivalsHeidi Klum is als last minute-jurylid gescoord door de makers van America’s Got Talent. Ze volgt daarmee Sharon Osbourne op.

Miranda Kerr en Orlando Bloom uit elkaar?

Friday, December 14th, 2012

De geruchten dat het huwelijk tussen model Miranda Kerr en Orlando Bloom op springen staat, worden steeds hardnekkiger. De twee trouwden in 2010 en hebben een zoon Flynn.

Photo by PR Photos

 

Doutzen voor Dance4Life

Monday, October 29th, 2012

Dance4Life hield afgelopen weekend een veiling in New York om geld op te halen. Uiteraard was ambassadrice Doutzen Kroes van de partij.

Photo by PR Photos

Doutzen heeft de mooiste mond

Wednesday, October 10th, 2012

Doutzen Kroes is verkozen tot BN´er met de mooiste mond. De ‘Mooiste Mond Verkiezing’ maakt deel uit van het jaarlijkse Aquafresh-poetsonderzoek. Dit wordt gehouden onder ruim 1.000 Nederlanders en Belgen.

(more…)

Milla en Karl bij Fashion Week

Thursday, July 5th, 2012

Uiteraard waren Milla Jovovich en Karl Lagerfeld ook aanwezig bij de Chanel photocall.

Photo by PR Photos

Kelly Bensimon brengt boek aan de man

Tuesday, July 3rd, 2012

Supermodel Kelly Bensimon, ook wel bekend van The Real Housewives of New York, heeft een boek uitgebracht genaamd I Can Make You Hot!: The Supermodel Diet. Kelly wist wel hoe ze deze moest promoten: door te laten zien hoe lezers er ook uit kunnen komen te zien met de tips uit haar boek.

Photo by PR Photos

Heidi’s haar zit goed

Monday, June 25th, 2012

Heidi Klum’s haar zit altijd goed maar van de week werd ze met een bijzonder volle bos gespot in New York. dat was niet zomaar, Heidi was namelijk de reclame aan het opnemen van Taft, een haarproduct.

Photo by PR Photos

Heidi Klum solo bij Met Gala

Tuesday, May 8th, 2012

Heidi Klum was dit jaar solo aanwezig bij het Met Gala. Het supermodel heeft de scheiding van man Seal doorgezet. Toch zal de Duitse vast niet lang single blijven.

Photo by PR Photos

Tyra heeft invloed

Wednesday, April 25th, 2012

Tyra Banks was gisteren bij 2012 Time Magazine’s 100 Most Influential People in the World Gala. Dat ze niet bang is om beslissingen te nemen bleek vorige week. Zij ontsloeg alle juryleden van America’s Next top Model. Tja, zo kom  je op die lijst.

Photo by PR Photos