Archive for the ‘Kristen Stewart’ Category

Kristen Stewart trots op Twilight

Thursday, February 19th, 2015

ELLE Style Awards 2010 - ArrivalsKristen Stewart is apetrots op de filmserie Twilight vertelde ze aan het blad Interview. Ze zei dat haar herinnering eraan erg goed was en dat ze blij is eraan te hebben meegewerkt. Daarnaast vertelde de actrice ook haar eigen films te willen gaan maken en al op zoek te zijn naar medewerkers.

Robert wil met Kristen trouwen

Monday, September 24th, 2012

Het gerucht dat de acteur zijn relatie met Kristen nog een kans wil geven doet al langer de ronde maar dat heeft nog een staartje gekregen. Niet alleen zou Robert Pattinson zijn ex Kristen Stewart nog een kans willen geven na haar overspel, hij ou met haar willen trouwen. Wordt vervolgd.

Photo by PR Photos

Kristen hoopje ellende

Sunday, August 5th, 2012

Volgens bronnen is Kristen Stewart er slecht aan toe nadat haar affaire met regisseur Rupert Sanders uitlekte. Vraag is alleen of ze rouwt om het feit dat haar relatie met Robert Pattinson hierdoor is stukgelopen, of omdat Rupert haar nu niet meer kan zien.

Photo by PR Photos

Kristen Stewart betrapt

Wednesday, July 25th, 2012

De relatie tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson lijkt nu voorbij want er zijn foto’s opgedoken van Kristen en haar 41-jarige minnaar Rupert Sanders, die haar regisseerde in Snow White and the Huntsmen. Niet alleen Kristen gaat vreemd mocht ze nog met Robert een relatie hebben, Sanders is getrouwd en heeft twee jonge kinderen.

Photo by PR Photos

Kristen Stewart gaat voor netjes

Wednesday, May 30th, 2012

Kristen Stewart ziet er vaak ongemakkelijk uit in galajurken, ze loopt immers liever op gympen. Maar bij de screening van Snow White and the Huntsman in LA ging ze voor een heel andere look, namelijk een mantelpakje. En dat stond haar niet verkeerd!

Photo by PR Photos

Kirsten en Kristen in Cannes

Thursday, May 24th, 2012

Kirsten Dunst en Kristen Stewart poseerden samen voor de fotografen in Cannes. Beiden spelen in On the Road.

Photo by PR Photos

Kristen Stewart slaat weer de plank mis

Tuesday, May 15th, 2012

Bij het Met Gala zag de jurk van Kristen er al niet te best uit, bij de première van haar film Snow White and the Huntmen sloeg ze weer de plank mis.

Photo by PR Photos

Kristen Stewart in gala?

Tuesday, May 8th, 2012

Kristen Stewart heeft altijd een aparte stijl, maar de jurk die zij droeg naar het Met Gala sloeg toch echt de plank mis.

Photo by PR Photos