Archive for the ‘TV’ Category

True Blood alweer aan seizoen 4

Wednesday, June 22nd, 2011

Het duurt nog even voor True Blood seizoen 4 bij ons te zien is, maar afgelopen week ging de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen in LA in première. Uiteraard was daarbij de gehele cast aanwezig inclusief Anna Paquin en Stephen Moyer.

Photo by PR Photos

Modern Family grote winnaar bij de Emmy’s

Wednesday, September 1st, 2010

Jennifer Carpenter , Michael C. HallDe Primetime Emmy’s werden deze week gehouden. Michael C. Hall (hier op de foto) viel net buiten de prijzen voor zijn rol in Dexter. John Lithgow mocht wel een beeldje ophalen voor zijn rol als seriemoordenaar Trinity in de serie. Modern Family was de grote winnaar in het comedy genre. Verder mochten onder meer Al Pacino, Keira Sedgwick en Claire Danes een beeldje in ontvangst nemen.

Photo by PR Photos

Sneak Peak Gossip Girl seizoen drie

Wednesday, September 9th, 2009

Het is bijna zover en dan gaat Gossip Girl met het derde seizoen van start. Hier weer een nieuw tipje van de sluier met een sneak peak.

Wie had de Emmy nominatie moeten krijgen?

Sunday, September 6th, 2009

Sommige populaire shows, kregen toch niet de Emmy nominaties die men wel had verwacht. Kijk hier welke shows dat zijn.

Sneak preview Gossip Girl season 3

Wednesday, September 2nd, 2009

Wie echt niet langer kan wachten om in ieder geval iets van Gossip Girl te zien, kan hier een halve scene van het nieuwe seizoen bekijken. Het is misschien niet veel, maar voor de echte fans is het iets om alvast naar uit te kijken.

Susan Boyle kapt met optredens

Monday, June 15th, 2009

Meedoen aan Britain’s Got Talent verplicht de finalisten om na de show, in Engelse theaters een paar keer op te treden. De meesten willen dat dolgraag, zij hebben immers hun bekendheid te danken aan de show. Maar Susan Boyle lag al een tijdje dwars. Ze werd in de watten gelegd maar weigerde te repeteren. Nu is ze, heel dramatisch, gekapt met de geplande voorstellingen.

(more…)

Susan Boyle heeft last van sterallures

Thursday, June 11th, 2009

Susan Boyle heeft ervoor gezorgd dat de producenten van Britain’s Got Talent met de handen in haar zitten. Na afloop van de serie moeten de finalisten een paar shows geven in Engeland. En nu weigert ‘SuBo’ te repeteren. Daarbij wil ze ook niet overal optreden omdat ze ‘haar stem wil bewaren voor haar album’.

(more…)

Susan Boyle uit ziekenhuis

Sunday, June 7th, 2009

Ze is niet eens de winnares van Britains Got Talent maar men blijft geinteresseerd in de trol met de engelenstem. Nu is ze uit het ziekenhuis waar ze lag wegens vermoeidheid (oudste diva truuk ever)ontslagen, en stonde de halve wereldpers klaar om haar plaatje te schieten.

(more…)