Archive for the ‘Amy Adams’ Category

Amy Adams straalt bij The Muppets première

Sunday, November 13th, 2011

Amy Adams was een van de vele sterren die aanwezig was bij The Muppets première in LA. Adams speelt een van de hoofdrollen in de film die vanaf februari in ons land te zien zal zijn, naast Jason Segal en Chris Cooper.

Photo by PR Photos

Amy Adams is trotse moeder

Wednesday, September 1st, 2010

Amy AdamsAmy Adams kreeg vier maanden geleden dochter Aviana Olea en liet deze vol trots zien toen zij samen met haar verloofde door het vliegveld LAX reisde. Kijk hier naar de foto’s.

Amy Adams zwanger

Sunday, December 6th, 2009

Amy AdamsActrice Amy Adams en verloofde Darren Legallo verwachten hun eerste kindje. Amy gaf toe zwanger te zijn maar heeft nog niet aangegeven wanneer ze is uitgerekend. In januari zullen we bij de Oscars een aardige schatting kunnen maken.

Photo by PR Photos

Amy Adams in bikini

Wednesday, July 1st, 2009

Amy AdamsAmy Adams is een van de leukste en meest getalenteerde jonge actrices van dit moment. Niet alleen wist ze zingend een snaar te raken in Enchanted maar ze wist zich vervolgens staande te houden tegenover Meryl Streep in Doubt. Maar bij de mannen was ze niet zo geliefd, simpelweg omdat zij niet houden van musicals en gedramatiseerde toneelstukken. Met deze foto’s zal daar misschien verandering in komen.

(more…)