Archive for the ‘Nederlandse showbizz’ Category

‘Sylvie van der Vaart bedroog Rafael van der Vaart’

Wednesday, April 17th, 2013

Eva Longoria and Sylvia van der Vaart at the Aqwa Mist Nightclub in Puerto Banus on August 19, 2012De liefde tussen Sylvie van der Vaart en de Fransman Guillaume Zarka zou al zijn ontstaan toen Sylvie nog met Raphael was getrouwd. Bronnen zeggen nu dat het niet de eerste keer was dat Sylvie aandacht zocht bij andere mannen. Het perfecte huwelijk zoals ze dat naar buiten toe speelden, blijkt in ieder geval nooit echt te zijn geweest. Wordt ongetwijfeld weer vervolgd.

Sylvie deelt bed met Zlatan?

Wednesday, April 10th, 2013

Eva Longoria and Sylvia van der Vaart at the Aqwa Mist Nightclub in Puerto Banus on August 19, 2012Sylvie van der Vaart heeft wraak genomen op Raphael, die het inmiddels aanlegt met haar BFF Sabia. Sylvie zou namelijk het bed delen met Zlatan Ibrahimovi?, iemand met wie ze tien jaar terug al een keer een slippertje mee had, tot de woede van Raphael die op dat moment bij de Zweed in het Ajax team zat.

Veel BN’ers bij lancering van Assassins Creed III

Friday, November 16th, 2012

De Assassins Creed games zijn erg populair onder BN’ers, zo bleek wel tijdens de lancering van het nieuwste spel van de reeks, Assassins Creed III. Onder meer Ben Saunders, Do, Ruud Veltkamp en Lange Frans waren hierbij aanwezig.
(more…)

Sylvie feest met Eva Longoria

Monday, August 20th, 2012

Sylvie van der Vaart feestte afgelopen weekend met wel heel bekend gezelschap in de Aqwa Mist Nightclub in Puerto Banus, namelijk Eva Longoria en Terrence Howard.

Photo by PR Photos

Foto naakte Paay uitgelekt

Wednesday, December 9th, 2009

Veel mensen zijn benieuwd naar de foto’s van Patricia Paay in Playboy. Voor de echte nieuwsgierigen is er de kans alvast een kijkje te nemen. Een van de foto’s, die je hier ziet, is namelijk al uitgelekt.

Patricia Paay wil het bijleggen met Mickey

Wednesday, October 14th, 2009

Na het zien van foto’s van haar dochter met Mickey, wil Patricia Paay het goedmaken. Adam zou ze haar zegen hebben gegeven en een ontmoeting met zijn nieuwe vlam sluit ze niet uit. Ze ging zelfs nog een stapje verder door aan te geven dat ze wellicht in de toekomst samen op vakantie gaan.

Marco Borsato echt failliet

Wednesday, September 23rd, 2009

Vandaag gaf Marco tijdens een geemotioneerde persconferentie aan dat hij failliet is en aan de afgelopen twintig jaar geen cent heeft verdiend. Maar hioj zei ook de verantwoordelijkheid hiervoor te nemen en deze niet uit de weg te gaan.

Jan Smit en Liza zijn toch een stel

Tuesday, July 14th, 2009

Het was even stil rond de saga Jan Smit/Yolanthe. Maar die heeft de moeder van Jan verbroken door toe te geven aan Shownieus dat haar zoon nu een relatie heeft met Liza. Want als moeder van een BN’er moet je natuurlijk af en toe de vuile was buitenhangen in een nationaal tv-programma.

(more…)

Xander gaat toch niet trouwen

Wednesday, July 1st, 2009

Vorige keer werd zijn huwelijk met Wendy van Dijk afgeblazen. Ditmaal lukt het de zanger ook niet om zonder problemen richting het altaar te lopen. Zijn vriendin zou te ziek zijn door haar zwangerschap.

(more…)

Karen Mulder opgepakt door politie

Tuesday, June 30th, 2009

Karen Mulder was ooit een van de allermooiste vrouwen ter wereld, een echte supermodel wiens voornaam net zo herkenbaar was als Naomi of Cindy. Jammer dan genoeg heeft zij de nodige problemen gehad. Vandaag werd ze opgepakt in Paruijijs wegens bedreiging.

(more…)