Archive for the ‘Reality TV’ Category

Kris en Bruce Jenner gaan scheiden

Wednesday, October 9th, 2013

RYU Restaurant New York City Grand Opening Party - ArrivalsDe geruchten deden al langer de ronde, maar het is nu bevestigd dat Kris en Bruce Jenner uit elkaar gaan. Bruce zou Bruce sinds juni bij zijn zoons Brody en Brandon, die hij kreeg met zijn ex Linda Thompson, in Malibu wonen. Kris is in hun echtelijke woning gebleven met dochters Kylie en Kendall. Hoe het verder zal gaan met hun reality show is nog niet bekend.

Khloé Kardashian schrapt achternaam man

Tuesday, September 24th, 2013

"Hollywood Bag Ladies" LuncheonHet lijkt helemaal over en uit tussen Khloe en haar man Lamar. Ze schrapt namelijk nu het stukje Odom van haar naam, de achternaam van Lamar. Khloe gaat dus verder als Kardashian door het leven, tot ze hertrouwt natuurlijk.

Khloe draagt trouwring nog

Wednesday, August 28th, 2013

"Hollywood Bag Ladies" LuncheonHet zijn woelige weken voor Khloe en Lamar Odom. Eerst zou hij zijn vreemdgegaan, daarna beweerden ‘bronnen’ dat hij aan de crack zat (hoewel dit toch erg vreemd zou zijn gezien hoe vaak hij zich als topsporter moet laten testen). Maar Khloe houdt stug haar trouwring om. Bespeelt ze hiermee de media zoals haar zus Kim deed rond haar scheiding, of is er toch nog hoop voor het stel?

Kourtney en Scott verloofd

Wednesday, November 21st, 2012

En er is nog meer Kardashian nieuws. Kourtney en Scott zijn eindelijk verloofd! De twee kregen vijf jaar geleden een relatie en hebben samen twee kinderen: zoon Mason (2) en dochter Penelope (vier maanden).

Photo by PR Photos

Catfight Britney, Demi en Khloe

Wednesday, November 21st, 2012

Het rommelt bij de Amerikaanse X Factor. Britney Spears (jurylid), Demi Lovato (jurylid) en Khloe Kadashian (presentatrice) kunnen niet met elkaar overweg en de sfeer zou continue gespannen zijn. Britney zou aanstichter zijn door niet met de andere dames te willen praten zodra de camera’s ophouden met filmen.

Photo by PR Photos

Snooki hoogzwanger aan het filmen

Friday, June 29th, 2012

Snooki is hoogzwanger van een zoontje, maar dat weerhoudt haar er niet van om mee te doen aan het komende seizoen van Jersey Shore. Snooki werd bij het Shorehouse gespot waar de opnamen in volle gang zijn.

Photo by PR Photos

Nieuw seizoen Ice loves Coco

Monday, April 9th, 2012

Vond je het eerste seizoen van Ice loves Coco leuk? Kijk dan op zondag op E naar het tweede seizoen. Uiteraard is daarbij ook Spartacus van de partij.

Photo by PR Photos

Sammi, Ronnie en Deena bij Spring Break

Friday, March 23rd, 2012

Sammi, Ronnie en Deena van Jersey Shore waren bij MTV Spring Break in Las Vegas deze week. De reünie van de show werd gisteren in Amerika op MTV vertoond en was zoals altijd behoorlijk explosief. Vooral The Situation kreeg ervan langs en hij zou dan ook zijn weggelopen tijdens de opnames van de reünie.

Photo by PR Photos

Tulisa Contostavlos in sekstape

Friday, March 23rd, 2012

Engels X Factor jurylid Tulisa Contostavlos geeft toe dat zij het is in de sekstape die afgelopen week gelekt was, waarop zij met haar ex is te zien. Simon Cowell zei dat Tulisa zich geen zorgen hoeft te maken over haar baan door het schandaal. Komend seizoen zal ze gewoon weer in de jury van X Factor zitten.

Photo by PR Photos

Melissa Gorga gaat voor de wodka

Sunday, March 11th, 2012

New Jersey Housewife Melissa Gorga wass bij de Philadelphia International Flower Show waar ze wodka promote en de flessen voorzag van een handtekening. Opvallend is dat ze er net even anders uitziet dan een paar maanden geleden. Zou ze iets hebben laten veranderen aan haar gezicht?

Photo by PR Photos