Archive for the ‘George Clooney’ Category

Amal Clooney lijkt zwanger

Tuesday, November 10th, 2015

Het is nog even wachten op een officiĆ«le bevestiging van George en Amal Clooney, maar nieuwe foto’s lijken Amals zwangerschap te bevestigen. Daarop is duidelijk een buikje te zien. Volgens bronnen zouden de twee dolblij zijn met hun gezinsuitbreiding.

Clooneys willen gaan voor adoptie

Monday, November 17th, 2014

69th Annual Golden Globe Awards - Press RoomGeorge en Amal Clooney genieten nog maar net van hun wittebroodsweken, maar zijn al bezig met gezinsuitbreiding. Ze zouden een kindje uit een oorlogsland willen adopteren. Eerder zei George altijd vaderschap niet te zien zitten, dat zou veranderd zijn door Amal.

George Clooney verloofd

Thursday, May 1st, 2014

69th Annual Golden Globe Awards - Press RoomHij zwoor nooit meer te trouwen, maar George Clooney heeft zijn vriendin Amal toch ten huwelijk gevraagd. Zij werd gespot met een prachtige ring aan haar vinger, van zeven karaat. Waar en wanneer het huwelijk plaats zal vinden, is nog niet bekend.

George Clooney niet naar Oscars vanwege vriendin

Wednesday, March 5th, 2014

"Leatherheads" World Premiere - ArrivalsGeorge Clooney was afgelopen zondag niet bij de uitreiking van de Oscars, omdat hij liever bij zijn nieuwe vriendin Amal Alamuddin was. Volgens de New York Post liet George de uitreiking schieten omdat hij in Londen was bij zijn vlam. Dat George er niet was, viel extra op omdat hij meespeelde in Gravity, een van de grote winnaars met zeven Oscars en August: Osage County produceerde, die ook veel nominaties had gekregen.

George Clooney had zijn eigen Oscar bij zich

Wednesday, February 29th, 2012

Clooney viste achter het net bij deze Academy Awards, maar dankzij de outfit van Stacey Keibler ging hij wel naar huis met zijn eigen trofee.

Photo by PR Photos

Stacy Keibler sans George bij New York Fashion Week

Friday, February 17th, 2012

Een paar maanden geleden wist bijna niemand wie Stacy Keibler was, dankzij haar relatie met George Clooney kent iedereen haar! Deze week nam ze even een pauze in het vergezellen van George op de rode loper en arriveerde ze alleen bij New York Fashion Week waar ze bij Marchesa op de eerste rij zat.

Photo by PR Photos

George Clooney wint bij de Golden Globes

Wednesday, January 18th, 2012

George Clooney won een Golden Globe voor zijn rol in The Descendents.

Photo by PR Photos

George en Stacey op de rode loper

Sunday, January 8th, 2012

Ook George en zijn nieuwste vlam Stacey Keibler waren samen op de rode loper van het Palm Springs International Film Festival.

Photo by PR Photos

George Clooney op de hak genomen

Wednesday, September 7th, 2011

Fairtrade vindt dat Nespresso niet op eerlijke manier wordt gemaakt, en neemt daarom de commercial van het merk op de hak. En daarmee ook George Clooney aangezien hij het gezicht van Nespresso is. What else?

Photo by PR Photos

Vriendin George Clooney gespot met Seedorf

Tuesday, December 1st, 2009

George ClooneyVoetballer Clarence Seedorf zou het bed gedeeld hebben met Elisabetta Canalis, de huidige vriendin van George Clooney. Na een modeshow in Londen zouden de twee hand in hand richting hun hotel zijn verdwenen. Boze tongen beweren dat Clooney het niet erg vindt omdat hij Elisabetta heeft ingehuurd om vragen over zijn liefdesleven te kunnen ontwijken. Aangezien de bron het Duitse Bild is, zal tijd leren of hier een kern van waarheid inzit.

Photo by PR Photos