Archive for the ‘Leighton Meester’ Category

Leighton Meester gaat voor casual bij MTV Movie Awards

Monday, June 4th, 2012

Leighton Meester gaat vaak voor de meest prachtige galajurken, maar bij de MTV Movie Awards ging ze voor een meer casual look. Stond haar natuurlijk ook goed!

Photo by PR Photos

Leighton Meester gaat voor blond

Tuesday, May 8th, 2012

In Gossip Girl heeft Blair momenteel donker haar, maar bij het Met Gala liet Leighton Meester haar blonde coupe zien. Daarnaast hield zij de ogen op zich gericht in haar prachtige baljurk. Absoluut Blair waardig.

Photo by PR Photos

Leighton Meester in ‘The Roommate’

Wednesday, January 26th, 2011

Minka Kelly and Leighton MeesterKun je ook geen genoeg krijgen van Gossip Girl? Dan is ‘The Roommate’ misschien een film om in de gaten te houden, daarin speelt Leighton Meester (oftewel Blair) de hoofdrol naast Minka Kelly. De premiere is in Amerika net geweest, dus we mogen de film over een paar maanden ook in de Nederlandse bioscoop verwachten.

Photo by PR Photos

Leighton Meester geeft stijltips

Monday, November 16th, 2009

Gossip Girl ster Leighton Meester deelt hier een aantal van haar stijltips.

Leighton Meester Cosmo fotoshoot

Friday, July 10th, 2009

Ook zo’n fan van Gossip Girl? Dan is Leighton Meester, oftewel Blair, vast een van je favoriete tv personages. Zie hier meer over de persoon achter het personage. Iets minder Park Avenue maar wel leuk.

Leighton Meester in nieuwe video

Tuesday, June 30th, 2009

Leighton MeesterVorige week werden de eerste foto’s van haar sekstape gelekt. Deze week is zij opnieuw in een filmpje te bewonderen maar deze is beduidend braver dan de eerste. Bekijk hier de muziekvideo waar zij niet alleen de hoofdrol in speelt maar ook het een en ander mag zingen. De titel ‘Good Girls Gone Bad’ is erg frappant gezien het nieuws rond de actrice. Of sarcastisch als ze er zelf mee is gekomen.

Photo by PR Photos