Archive for the ‘Emma Watson’ Category

Emma Watson kiest voor veilig.. of niet

Wednesday, March 5th, 2014

Oscars 2014 - RED CARPETEmma Watson koos voor een veilige Vera Wang jurk, althans dan leek van de voorkant zo. Aan de achterkant was op de rode loper door haar stof heen haar string te zien. Een foutje of opzettelijk gedaan voor aandacht? Hoewel Emma er altijd leuk uitziet, was haar make up te zwaar. In sommige close ups tijdens de ceremonie leek ze helemaal volgeplamuurd. Naturel is altijd mooier bij Emma.

Fashion Police Academy Award Special wordt uitgezonden op 6 maart om 21:00 op E!

Emma Watson oog in oog met stalker

Sunday, October 14th, 2012

De 22-jarige actrice bekend van Harry Potter schreeuwde het uit toen de stalker ineens voor haar neus stond, schrijft The Sun. “Het lukte de man de set op te komen en haar te benaderen. Emma herkende hem gelijk want ze had hem al meerdere keren rondom haar huis gezien,” vertelt een bron. De man werd niet gearresteerd maar heeft een waarschuwing gekregen.

Photo by PR-Photos

 

Laatste Harry Potter in première

Friday, July 8th, 2011

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 is groots in première gegaan in Londen. Daar poseerden Daniel Radcliffe, Emma Watsen en Rupert Grind voor een van de laatste keren samen op de rode loper.

Photo by PR Photos

Emma Watson best gekleed

Tuesday, May 3rd, 2011

Volgens de Engelse Glamour is Emma Watson de best geklede vrouw van Engeland. Ze verlsoeg hiermee Cheryl Cole die vorig jaar de eerste plaats bemachtigde. Op nummer drie staat Kristin Stewart.

Photo by PR Photos

Emma Watson heeft nieuwe vlam

Thursday, November 26th, 2009

Emma WatsonEmma Watson begint een echte femme fatale te worden. Volgens bronnen heeft zij vriend Jay Barrymore gedumpt voor Spaanse rocker Rafael Cebran. Rafael is de drummer van The Monomes en hij werd onlangs verkozen tot één van de meest sexy mannen van Spanje.  De band is in Spanje mateloos populair. Rafael studeert aan dezelfde universiteit als Emma en leerde haar zo kennen.

Photo by PR Photos

Emma Watson doet het met Marilyn Manson

Tuesday, July 14th, 2009

Emma WatsonManson wist eerder de jonge Evan rachel Wood te verleiden en de goody two shoes te veranderen in een Dita von Teese achtige seksbomb met attitude. Nu zal Emma Watson een hoofdrol spelen in een musical die Manson heeft geschreven. Watson probeert al een tijdje, onsuccesvol, haar brave imago af te schudden. Zonder succes overigens. Hopelijk slaat ze hiermee niet te ver door.

(more…)

Nieuwe look voor Harry Potter actrice Emma Watson

Monday, June 29th, 2009

Emma WatsonKleine meisjes worden groot. dat blijkt wel als je deze nieuwe foto’s ziet van Emma Watson. De Harry Potter actrice is al op weg naar de uni en helemaal niet meer zo klein en schattig als toen ze haar eerste Harry Potter film maakte.

(more…)