Archive for the ‘Angelina Jolie’ Category

Sexy foto’s van Angelina Jolie

Monday, December 29th, 2014

"The Tree of Life" Los Angeles Premiere - ArrivalsAngelina Jolie mag nu braaf getrouwd zijn met 6 kids en zich vooral van haar intellectuele kant willen laten zien, ooit was zij de wildchild van Hollywood en werd ze gezien als de meest sexy meid die in films te zien was. Foto’s uit 1994 zijn deze week uitgekomen, waarop Jolie sexy poseert. De foto’s zijn gemaakt in de tijd dat ze de film Hackers maakte, dus ze stond toen letterlijk aan het begin van haar carrière.

Opnieuw modeflater Angelina Jolie

Wednesday, March 5th, 2014

Oscars 2014 - RED CARPETVorig jaar was het been van Angelina Jolie het mikpunt van spot na de Oscars vanwege haar ‘beenposes’. Angelina leerde haar lesje en liet een hoge split dit jaar achterwege. Ook is het leuk dat ze eens een andere kleur koos dan zwart, waar ze zich het prettigst in voelt, maar deze creatie hangt niet mooi en geeft haar een ouwelijke uitstraling. Haar kapsel en make up waren wel weer perfect en Brad Pitt als accessoire maakt natuurlijk een hoop goed. Maar toch jammer.

Fashion Police Academy Award Special wordt uitgezonden op 6 maart om 21:00 op E!

Brad praat over aandacht media voor relatie

Tuesday, July 2nd, 2013

14th Annual Screen Actors Guild Awards - ArrivalsAls iemand weet hoe het is om een publieke relatie te hebben met veel media aandacht, is het Brad Pitt wel. Zijn relatie met Gwyneth Paltrow haalde regelmatig de voorpagina’s en hij en Jennifer Aniston werden gezien als het droompaar van Hollywood. Nu hij met Angelina Jolie samen is, worden de twee zelfs Brangelina genoemd. Maar in een interview vertelde Brad dat het niet altijd klopt wat er over hun wordt geschreven en dat ze bovenal nog steeds heel normale mensen zijn, al beseffen mensen dit niet.

Angelina wil weer adopteren

Tuesday, June 25th, 2013

AA Mighty Heart - New York City Movie Premiere - Arrivalsngelina zou graag een kindje adopteren uit Jordanië, zo meldt The Sun. Daarnaast zou ze ook graag weer zwanger worden van haar verloofde Brad Pitt. Jolie en Pitt hebben nu drie geadopteerde kinderen en drie eigen kinderen. Dat zijn van oud naar jong Maddox (11), Pax (9) en Zahara (7), Shiloh (7) en de tweeling Knox en Vivienne van vier.

Angelina Jolie laat borsten verwijderen

Friday, May 17th, 2013

"The Tree of Life" Los Angeles Premiere - ArrivalsAngelina Jolie heeft haar beide borsten preventief laten verwijderen, vanwege haar genetische aanleg om kanker te krijgen. De actrice verloor op jonge leeftijd haar moeder aan kanker en wilde niet dat haar kinderen hetzelfde zou overkomen. Ze gaat binnenkort opnieuw onder het mes, om ook haar eierstokken te laten verwijderen.

Nog geen trouwdatum Brangelina

Tuesday, November 27th, 2012

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben nog geen datum voor hun trouwerij, zo heeft de acteur verklaard. De twee zijn sinds april verloofd. De kinderen van het stel zouden wel al heel enthousiast zijn over de komende bruiloft.

 

Photo by PR Photos

Angelina ontkent plagiaat

Thursday, September 6th, 2012

Schrijver James J. Braddock beschuldigt Jolie al enige tijd van plagiaat van het script van In the Land of Blood and Honey. Angelina ontkent dit echter. Het kan nog maanden duren voordat bekend wordt of de zaak in de rechtszaal zal worden uitgevochten.

Photo by PR Photos

Prijsvraag: Win de DVD van In the Land of Blood and Honey

Wednesday, July 25th, 2012

In the Land of Blood and Honey is het hartverscheurende regiedebuut van de Oscar ® winnende Angelina Jolie. In the Land of Blood and Honey vertelt het verhaal van een Servische man (Goran Kostic) en zijn onmogelijke liefde voor een Bosnische moslimvrouw (Zana Marjanovic), in de vooravond van de Bosnische oorlog in de jaren negentig. De gruwelijke gevechten tussen de verschillende bevolkingsgroepen hebben een enorm effect op hun prille relatie.Scarlett Gossip mag drie keer de DVD weggeven van deze indrukwekkende film. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Voor welke film won Angelina Jolie een Oscar?

(more…)

Angelina boos op schoonmoeder

Wednesday, July 18th, 2012

Angelina Jolie heeft het aan de stok met haar schoonmoeder, de moeder van Brad Pitt. Zij zou namelijk voor haar kleindochters prinsessenjurken hebben gekocht, inclusief een jurkje voor Shiloh. Die trekt echter het liefst jongenskleren aan en Angelina vond dat haar schoonmoeder dat had moeten respecteren.

Photo by PR Photos

Angelina en Brad verloofd

Monday, April 16th, 2012

Ooit beweerden ze te wachten met verloven tot homo’s ook overal in de VS zouden mogen trouwen. Dat zijn ze kennelijk vergeten want Brangelina is nu, na zes kinderen, eindelijk verloofd. De datum van het huwelijk is nog niet bekend gemaakt.

Photo by PR Photos