Archive for the ‘Brad Pitt’ Category

Opnieuw modeflater Angelina Jolie

Wednesday, March 5th, 2014

Oscars 2014 - RED CARPETVorig jaar was het been van Angelina Jolie het mikpunt van spot na de Oscars vanwege haar ‘beenposes’. Angelina leerde haar lesje en liet een hoge split dit jaar achterwege. Ook is het leuk dat ze eens een andere kleur koos dan zwart, waar ze zich het prettigst in voelt, maar deze creatie hangt niet mooi en geeft haar een ouwelijke uitstraling. Haar kapsel en make up waren wel weer perfect en Brad Pitt als accessoire maakt natuurlijk een hoop goed. Maar toch jammer.

Fashion Police Academy Award Special wordt uitgezonden op 6 maart om 21:00 op E!

Brad praat over aandacht media voor relatie

Tuesday, July 2nd, 2013

14th Annual Screen Actors Guild Awards - ArrivalsAls iemand weet hoe het is om een publieke relatie te hebben met veel media aandacht, is het Brad Pitt wel. Zijn relatie met Gwyneth Paltrow haalde regelmatig de voorpagina’s en hij en Jennifer Aniston werden gezien als het droompaar van Hollywood. Nu hij met Angelina Jolie samen is, worden de twee zelfs Brangelina genoemd. Maar in een interview vertelde Brad dat het niet altijd klopt wat er over hun wordt geschreven en dat ze bovenal nog steeds heel normale mensen zijn, al beseffen mensen dit niet.

Angelina wil weer adopteren

Tuesday, June 25th, 2013

AA Mighty Heart - New York City Movie Premiere - Arrivalsngelina zou graag een kindje adopteren uit Jordanië, zo meldt The Sun. Daarnaast zou ze ook graag weer zwanger worden van haar verloofde Brad Pitt. Jolie en Pitt hebben nu drie geadopteerde kinderen en drie eigen kinderen. Dat zijn van oud naar jong Maddox (11), Pax (9) en Zahara (7), Shiloh (7) en de tweeling Knox en Vivienne van vier.

Nog geen trouwdatum Brangelina

Tuesday, November 27th, 2012

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben nog geen datum voor hun trouwerij, zo heeft de acteur verklaard. De twee zijn sinds april verloofd. De kinderen van het stel zouden wel al heel enthousiast zijn over de komende bruiloft.

 

Photo by PR Photos

Angelina boos op schoonmoeder

Wednesday, July 18th, 2012

Angelina Jolie heeft het aan de stok met haar schoonmoeder, de moeder van Brad Pitt. Zij zou namelijk voor haar kleindochters prinsessenjurken hebben gekocht, inclusief een jurkje voor Shiloh. Die trekt echter het liefst jongenskleren aan en Angelina vond dat haar schoonmoeder dat had moeten respecteren.

Photo by PR Photos

Angelina en Brad verloofd

Monday, April 16th, 2012

Ooit beweerden ze te wachten met verloven tot homo’s ook overal in de VS zouden mogen trouwen. Dat zijn ze kennelijk vergeten want Brangelina is nu, na zes kinderen, eindelijk verloofd. De datum van het huwelijk is nog niet bekend gemaakt.

Photo by PR Photos

Angelina en dat been

Wednesday, February 29th, 2012

Angelina Jolie dacht sexy op de rode loper te poseren in een jurk met een slit tot haar middel. Echter werd haar pose al snel lachwekkend. Mensen vroegen zich zelfs af of ze high was, of dat het ging om een weddenschap. Zelfs op het podium toen ze een Oscar mocht uitreiken deed ze haar pose, waarna de winnende scenarist Jim Rash haar nadeed.

Photo by PR Photos

Vele sterren komen naar het Palm Springs International Film Festival

Sunday, January 8th, 2012

Op de 23e editie van het Palm Springs International Film Festival waren vele sterren bijeen gekomen. Zo liepen Brad Pitt en Angelina Jolie samen over de rode loper.

Photo by PR Photos

Baby voor Brangelina?

Thursday, December 15th, 2011

Zes kinderen is  toch niet genoeg voor Angelina en Brad. In Marie Claire vertelde Angelina dat ze zomaar weer zwanger zou kunnen raken. Eerder gaf ze al aan graag nog meer kinderen te adopteren. De Jolie-Pitts gaan dus voor dat elftal!

Photo by PR Photos

Brad Pitt jaloers geluk Jen?

Tuesday, December 6th, 2011

En om maar te vervolgen met Jennifer Aniston nieuws: Brad Pitt zou de nieuwe relatie van Jen niet goed kunnen hebben. Volgens insiders zou hij allang niet meer erg gelukkig zijn met Angelina. Er wordt gezegd dat Brad heeft afgesproken om Jen te zien rond de kerst zodat ze niet met een mond vol tanden staan als ze elkaar bij de komende Oscars tegen het lijf lopen. Als dat waar is, zit er van Brads kant wellicht een ander motief achter.

Photo by PR Photos