Archive for the ‘Kate Winslet’ Category

Kate Winslet bevallen van zoon

Wednesday, December 11th, 2013

"Titanic in 3D" World Premiere - ArrivalsKate Winslet en haar man Ned Rocknroll zijn zaterdag ouders geworden van hun eerste kind samen, een jongetje. Met zowel moeder als baby gaat het goed, alleen de naam is nog niet bekend gemaakt. Kate heeft al twee kinderen uit eerdere huwelijken, een dochter van 13 en een zoon van 9 met regisseur Sam Mendes.

Kate Winslet getrouwd

Thursday, December 27th, 2012

"Titanic in 3D" World Premiere - ArrivalsKate Winslet is met de feestdagen voor de derde keer in het huwelijksbootje gestapt, ditmaal met Ned RocknRoll de neef van Richard Branson. Zelfs Kate en Neds familie was niet op de hoogte. Bij de plechtigheid waren een handvol vrienden van het stel en de kinderen van Kate uit haar vorige huwelijken aanwezig. Leonardo diCaprio, een van Kate’s beste vrienden, liep haar naar het altaar.

Kate Winslet verhuist naar Engeland

Monday, September 24th, 2012

Kate Winslet verlaat Amerika om met haar vriend Ned Rocknroll (de neef van Richard Barnson) in Engeland te gaan wonen. De actrice komt oorspronkelijk uit Engeland en woonde ook tijdens haar eerste huwelijk in Londen. Vanwege haar huwelijk met de Amerikaanse Sam Mendes verhuisde ze naar Amerika.

Photo by PR Photos

Kate Winslet niet fan van Titanic nummer

Monday, April 2nd, 2012

Titanic mag dan haar carrière gemaakt hebben, Kate Winslet is geen fan van ‘My Heart Will Go On’, het nummer van Celine Dion dat in de film te horen is. Sterker nog, de actrice krijgt 15 jaar na data nog kokhalsneigingen bij het horen van de tune. Gelukkig houdt ze wel van de film, die nu in 3D uit is en waar de actrice promotie voor doet.

Photo by PR Photos

Kate Winslet opnieuw in de prijzen

Wednesday, January 18th, 2012

Er is toch geen film met Kate Winslet dit jaar waarvoor ze in de prijzen gaat vallen? Dat klopt en toch won Kate een Golden Globe. Dat was voor haar rol in de tv miniserie Mildred Pierce.

Photo by PR Photos

Ex Kate Winslet niet blij

Wednesday, December 14th, 2011

Model Louis Dowler is nog steeds niet over de breuk met Kate Winslet heen. Hij was het die met Kate op het eiland van Richard Branson verbleef, toen er brand uitbrak. Dowler zegt nu dat hij verliefd was op Kate en niet begrijpt waarom het uit is gegaan. Kate is duidelijk al verder gegaan met haar leven en heeft inmiddels een relatie met Bransons neef Ned Rocknroll.

Photo by PR Photos

Kate Winslet in Mildred Pierce

Tuesday, March 22nd, 2011

Joan Crawford won ooit een Oscar en wist haar carrière nieuw leven in te blazen, met de film ‘Mildred Pierce’. Nu is er een remake gemaakt met Kate Winslet, Guy Pierce en Evan Rachel Wood in de hoofdrollen. Alledrie waren aanwezig bij de première.

Photo by PR Photos

Kate Winslet op stap met model

Monday, August 23rd, 2010

Kate WinsletKate Winslet is een tijdje uit het nieuws geweest op liefdesgebied nadat ze in maart aankondigde te gaan scheiden van regisseur Sam Mendes. De actrice zou volgens geruchten een romance beleven met model Louis Dowler, maar tot nog toe is dat niet officieel bevestigd. Afgelopen weekend werden de twee echter gespot tijdens een avondje uit en hadden zij geen enkele moeite met de aanwezige fotografen. Dowler is vooral bekend als model voor Burburry.

Photo by PR Photos

Kate Winslet strijdt tegen ganzenlever

Friday, April 16th, 2010

Kate Winslet laat in dit filmpje zien, fel tegen ganzenlever te zijn.

Kate Winslet terug naar Engeland

Friday, March 19th, 2010

Kate WinsletKate Winslet zit erover na te denken weer terug te keren naar Engeland na haar scheiding van Sam Mendes. Momenteel woont de actrice nog in New York. Mendes en Winslet hebben aangegeven uit elkaar te gaan. Twee jaar terug maakten zij samen het emotionele drama ‘Revolutionary Road’. Het leverde Kate een Golden Globe op maar zou ook een tol hebben geeist op haar huwelijk.

Photo by PR Photos