Archive for the ‘Advertorials’ Category

De leukste fashion must haves vind je bij de webwinkel Solvejg.nl

Wednesday, May 23rd, 2012

Ben je nog op zoek naar leuke basics en originele kledingstukken voor de zomer? Neem dan snel een kijkje bij bij de nieuwe webwinkel Solvejg.nl (de naam spreek je uit als: solveek). Je vindt hier kleding van vaak onbekende, Britse merken met vrolijke kleuren, een vleugje vintage en een dosis humor. Solvejg staat voor feelgood mode waar je je echt origineel in voelt en die bovendien heel betaalbaar is. Je vindt er bijvoorbeeld leuke fifties jurken en rokken van het Britse designerduo Emily and Fin. Alle prints van dit merk worden in beperkte oplage gefabriceerd dus je hebt met een aankoop een echte original te pakken! Je vindt ook kleding van het stijlvolle Engelse label Yumi, het vrolijke merk Who’s That Girl, speelse designs van Amari UK en leuke Fairtrade accessoires van het label Earth Squared. Zo heeft dit laatste merk bijvoorbeeld een Engelse tweed tas die helemaal hip is. Een echte aanrader!

Nieuw: Anti Cellulite Ondergoed

Tuesday, September 27th, 2011

Ondergoed dat je cellulite aanpakt? Vanaf nu is dat mogelijk. Met het anti cellulite ondergoed van IMEC InvisibleSlim kan je gelijktijdig je figuur verbeteren en je cellulite behandelen, en dit zonder dure anti cellulite crèmes of massages of lasertherapie. De Revolutionary® Slim stof waaruit dit unieke ondergoed wordt vervaardigd, bevat ingrediënten die zorgen voor een continue cellulite behandeling. En je ziet het ondergoed niet zitten onder je kleding. Neem hier een kijkje om meer te weten te komen en om dit ondergoed zelf te bestellen.

Onderjurken.nl gelanceerd

Wednesday, September 14th, 2011

Ben je op zoek naar een mooie onderjurk? Dan kun je vanaf nu terecht bij Onderjurken.nl. Deze site is net gelanceerd en hier vind je de prachtige collectie onderjurkjes en onderrokjes van Italiaans kwaliteitsmerk IMEC. Deze prachtige onderjurkjes en onderrokjes zijn anti-statisch, vederlicht, fluweel zacht en super comfortabel. De kanten onderjurkjes zijn afgewerkt met Leaverskant of Macramé. Neem snel zelf een kijkje!

Corrigerend ondergoed voor een perfect silhouet

Friday, July 22nd, 2011

Vraag jij je ook wel eens af hoe die celebs altijd zo mooi voor de dag komen op de rode loper? Hun perfecte figuur is niet alleen te danken aan sporten en diëten want nagenoeg alle celebs hebben onder hun jurk een corrigerend jurkje of broekje aan. Deze zorgt ervoor dat hun silhouet gestroomlijnd eruit ziet, en dat er geen vetrolletjes te zien zijn. Bij de Corrigerend ondergoed modewinkel www.corrigerendondergoedmodewinkel.nl (of www.corrigerendondergoed.be voor Belgen) vind je Jolilly Luxury Bodywear,  online warenhuis gespecialiseerd in luxe bodywear producten, met allerlei jurkjes, hemdjes, broekjes en topjes die jou een slanker en gestroomlijnder silhouet geven. Kijk dus snel op  www.corrigerendondergoedmodewinkel.nl