Archive for the ‘Mila Kunis’ Category

Gaan Mila en Ashton trouwen?

Wednesday, November 6th, 2013

"Ted" Los Angeles Premiere - ArrivalsNu de scheidingspapieren van Ashton Kutcher en Demi Moore getekend zijn, is het zover en kunnen Mila Kunis en Ashton Kutcher in het huwelijksbootje stappen. Volgens insiders brengt het stel volgende week groot nieuws naar buiten, namelijk hun verloving. Nog even afwachten dus…

Mila Kunis zwanger?

Monday, October 29th, 2012

Mila Kunis is gespot met een bolle buik. De actrice zou zwanger zijn van haar vriend Ashton Kutcher. Uiteraard is er nog niks bevestigd..

Photo by PR Photos

Ashton Kutcher wil een kindje met Mila Kunis

Friday, October 5th, 2012

Ashton Kutcher is nog steeds officieel getrouwd met Demi Moore, maar zou al kinderen willen met zijn nieuwe vlam Mila Kunis. Mila zou echter willen wachten tot de scheiding helemaal rond is.

Photo by PR Photos

Mila Kunis snoert critici de mond

Monday, June 4th, 2012

Van de week werd overal gemeld dat Mila Kunis zou zijn aangekomen. Bij de MTV Movie Awards snoerde Mila hun de mond. Ze was zoals altijd een van de mooiste op de rode loper.

Photo by PR Photos

Mila Kunis zou zijn aangekomen

Sunday, June 3rd, 2012

Mila Kunis zou zijn aangekomen. Dat na het verschijnen van de foto’s van de set van Blood Ties. Maar Mila kan lijkt volgens ons nog steeds het ideale figuurtje te hebben.

Photo by PR Photos

Mila Kunis en Clive Owen een stel?

Wednesday, May 30th, 2012

Mila Kunis en Clive Owen werden gespot terwijl ze samen een romantisch ommetje maakten. Maar de twee vormden niet echt een stel, maar waren bezig met de opnamen van hun nieuwe film Blood Ties. In deze film spelen naast Kunis en Owen ook James Caan, Zoe Saldano en Marion Cotillard een rol.

Photo by PR Photos

Mila en Ashton een stel?

Tuesday, April 24th, 2012

Hoewel Mila Kunis en Ashton Kutcher beweren slechts vrienden te zijn, worden de twee samen steeds vaker gesignaleerd. De twee acteurs leerden elkaar kennen bij That 70s Show waar ze samen in speelden. Volgens de Amerikaanse media brachten ze afgelopen weekend samen romantisch door in een plaatsje vlakbij Santa Barbara.

Photo by PR Photos

Mila Kunis zet zich in voor kinderen

Sunday, January 8th, 2012

Mila Kunis was aanwezig bij het 50e jubileum van het St. Jude Children’s Research Hospital. Ze stal de show in een paarse kanten creatie.

Photo by PR Photos

Mila Kunis telefoon ook gehackt

Thursday, September 15th, 2011

Na Scarlett Johanssen is nu ook Mila Kunis slachtoffer van de telefoonhacker. Ook bij Mila stonden er volgens bronnen pikante foto’s op haar gsm, al zijn de eerste vier die binnenkort op internet zullen verschijnen niet van de actrice maar van Justin Timberlake! Op de foto’s ligt JT zonder shirt op een bed en zie je hem met een slipje over zijn hoofd. Er is ook een foto van Mila in bad, maar daarbij zie je alleen het hoofd van de actrice.

Photo by PR Photos

Mila gaat voor rood

Friday, July 22nd, 2011

Mila Kunis kwam naar de première van haar film ‘Friends with Benfits’ in een prachtige rode creatie. Zij was daarin niet de enige.