Archive for the ‘Royalty’ Category

Tweeling voor Albert en Charlène

Friday, December 12th, 2014

Prince Albert II and Princess Charlene of Monaco Attend a Gala Dinner at Schloss Bellevue in Berlin on July 9, 2012Prins Albert en prinses Charlène van Monaco hebben een tweeling gekregen. Charlène beviel afgelopen woensdag van een meisje genaamd Gabriella en een jongetje Jacques. Omdat ze via keizersnede is bevallen, zal ze nog even in het ziekenhuis blijven. Het publiek krijgt de baby’s voorlopig nog niet te zien. Er werd aangekondigd dat ze pas in januari hun eerste publieke uitje zullen beleven.

Baby George goed bewaakt

Thursday, August 1st, 2013

The Duke and Duchess of Cambridge Visit Charlottetown, Prince Edward Island on July 4, 2011De zoon van de Britse prins William en Kate kan rekenen op een veilige jeugd. Hij krijgt namelijk maar liefst vijftig man bewaking. Maar ja, hij is ook de toekomstige koning van de Britten.

Meer naaktfoto’s van Kate

Monday, September 17th, 2012

Het Italiaanse tijdschrift Chi brengt vandaag een speciale editie uit vol naaktfoto’s van Kate Middleton die gemaakt zijn tijdens haar vakantie in Frankrijk met William vorige week. Het koninklijke paar gaat het Franse tijdschrift Closer, de eerste die de foto’s publiceerde van dezelfde uitgever, voor de rechter slepen.

Albert en Charlene bij Brandenburger Tor

Wednesday, July 11th, 2012

Een bezoek aan Berlijn betekent natuurlijk een photo opp bij de Brandenburger Tor. Charlene en Albert poseerden samen met de burgemeester voor de ultra Berlijnse kiekjes.

Photo by PR Photos

Prinses Charlene moet hard werken

Wednesday, July 11th, 2012

Prinses Charlene is volgens veel bronnen nog net zo ongelukkig als de dag dat ze met prins Albert trouwde. Ze zou echter nog een paar jaar de kroon op moeten houden en daarna een mooie afbetaling krijgen, althans dat wordt beweerd. Charlene voldeed in ieder geval aan haar verplichtingen door Albert te vergezellen naar Berlijn.

Photo by PR Photos

Kate Middleton bezoekt Lucian Freud portretten

Thursday, February 9th, 2012

Prinses Catherine, oftewel Kate Middleton, bezocht deze week een expositie met Lucian Freud portretten. De prinses kwam zoals altijd stijlvol voor de dag in een prachtig grijs en zwart jurkje.

Photo by PR Photos

Kate schittert in zwarte avondjurk

Thursday, December 22nd, 2011

Kate, of Catherine Duchess of Cambridge, is zonder twijfel een van de best geklede vrouwen van het afgelopen jaar. Bij The Sun Military Awards 2011 schitterde zij afgelopen week in een prachtige zwarte avondjurk.

Photo by PR Photos

Een koninklijke première

Tuesday, November 29th, 2011

Camilla de Duchess van Cornwall en Prince Charles waren aanwezig bij de première van Hugo bij het Odeon Leicester Square in Londen.

Photo by PR Photos

Waar is je jurk?

Sunday, November 20th, 2011

Prinses Catherine bracht een onverwacht bezoek aan een lagere school in Engeland en besloot daarvoor low key te gaan in spijkerbroek en trui. De kinderen vonden het echter niks en vroeger Kate waar haar jurk was. Een echte prinses droeg volgens hun immers een jurk.

Photo by PR Photos

Pippa weer single

Friday, November 11th, 2011

Pippa Middleton, de zus van Kate, is weer vrijgezel volgende de Engelse media. De 27-jarige Britse zou na een lange reeks ruzies gebroken hebben met vriend Alex Loudon (31).

Photo by PR Photos