Archive for the ‘Blake Lively’ Category

Prijsvraag: Win kaartjes voor de film Savages

Monday, September 24th, 2012

Ben (Aaron Taylor-Johnson), een rustige en vreedzame Boeddhist en zijn beste vriend Chon (Taylor Kitsch), een ex-marinier en ex-huurmoordenaar, runnen samen een succesvolle business. Ze verbouwen de beste marihuana die er is. Daarnaast hebben ze beide een bijzondere relatie met de prachtige Ophelia (Blake Lively). Ze leiden een idyllisch bestaan in het zuiden van Californië, totdat de Mexicaanse drugsorganisatie Baja cartel eist dat de drie voor hen gaan werken. Elena (Salma Hayek), de meedogenloze leider van het Baja cartel, en haar koelbloedige handlanger, Lado (Benicio Del Toro), onderschatten de sterke band tussen de drie vrienden. Ben en Chon gaan een hevige strijd aan met het kartel en krijgen hulp van de corrupte narcotica agent Dennis (John Travolta). Scarlett Gossip mag 3×2 MaDiWoDo kaarten weggeven van deze film. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is de volgende vraag beantwoorden. Met welke tv serie (waar ze nog steeds in speelt) werd Blake Lively bekend?

(more…)

Blake Lively zomers in geel

Friday, June 29th, 2012

Blake Lively gaat altijd top gekleed, zo ook bij de première van Savages waar ze in een gele jurk verscheen met opvallend blauwe oorbellen om haar outfit af te maken.

Photo by PR Photos

Blake met Ryan mee naar huis

Thursday, December 22nd, 2011

Het is dik aan tussen Blake Lively en Ryan Reynolds! Ryan nam Blake deze week zelfs mee naar zijn huis in Vancouver en stelde haar daarbij onder meer voor aan zijn moeder.

Photo by PR Photos

Prijsvraag: Win de DVD of Bluray van Green Lantern!

Saturday, December 17th, 2011

In een uitgestrekt en mysterieus universum wordt de vrede en gerechtigheid al eeuwenlang gehandhaafd door een groep heldhaftige krijgers: het Green Lantern Corps. Als een nieuwe vijand, Parallax, het universum dreigt te vernietigen, ligt hun lot en het lot van de aarde in de handen van hun nieuwste aanwinst, de eerste mens die door het Corps is uitgekozen: Hal Jordan. Ryan Reynolds neemt in deze meeslepende comic verfilming de rol van Hal Jordan op zich. Zijn love interest wordt gespeeld door Blake Lively, bekend als Serena in de serie Gossip Girl. Ook de bijrollen worden stuk voor stuk gespeeld door topacteurs. Zo passeren Peter Sarsgaard, Mark Strong en Tim Robbins de revue. Green Lantern is pas verschenen op DVD en Blu ray en een leuke cadeautip om iemand te geven voor kerst. Scarlett Gossip mag drie mensen blij maken met een DVD of Bluray van Green Lantern. In totaal geven we twee keer de DVD en eenmaal de Blu ray weg. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Wie is de regisseur van Green Lantern?

(more…)

Ryan en Blake zoenend op de foto

Wednesday, December 7th, 2011

Ryan Reynolds en Blake Lively werden al steeds vaker samen gespot, maar zijn nu ook zoenend op de foto vastgelegd. Het tweetal vormt sinds een paar maanden een stel. Eerder was Ryan getrouwd met Scarlett Johanssen en deelde Blake de lakens van Leo diCaprio. Ze speelden samen in The Green Hornet.

Photo by PR Photos

Blake Lively en Ryan Reynolds verliefd?

Monday, October 24th, 2011

Blake Lively en Ryan Reynolds zitten niet stil. Lively had tot voor kort met Leonardo diCaprio, Ryan scheidde net van Scarlett Johanssen en werd daarna met Sandra Bullock op vakantie gespot. Maar de twee acteurs werden dit weekend samen gespot en ook bij de verjaardag van Ryan stond Blake aan zijn zijde.

Photo by PR Photos

Naakt foto’s Blake Lively gelekt

Monday, June 6th, 2011

Hoewel Blake Lively vorige week bij hoog en laag beweerde dat zij het niet was in de gelekte naakt foto’s, genomen met een mobiele telefoon van zichzelf, laten de nieuwe gelekte foto’s weinig over aan de verbeelding.

(more…)