Archive for the ‘Recensies’ Category

Recensie: Pitch Perfect 2

Monday, February 1st, 2016

pitch-perfect-2-2-xlargePitch Perfect was natuurlijk een geweldige meidenfilm vol humor, leuke actrices en catchy muziek. We keken dan ook reikhalzend uit naar de opvolger Pitch Perfect 2. Nu deze op DVD is uitgekomen, kijken we of deze een waardige opvolger vormt.

(more…)

Feestdagentip: Koken met Le Creuset

Wednesday, December 23rd, 2015

CMJN de baseHet draait tijdens de feestdagen allemaal om eten. Niet alleen is het belangrijk om hoogwaardige producten te kopen voor een geslaagde maaltijd, ook waarin je kookt is van belang. Met de pannen van Le Creuset heb je alles in huis om de heerlijkste gerechten op tafel te kunnen zetten.

(more…)

Feestdagen: De beste wijntips van het jaar

Tuesday, December 22nd, 2015

indexBij de feestdagen horen lekkere wijnen en bubbels, maar soms is het moeilijk om te kiezen. Wat is het beste om te schenken bij het voorgerecht en welke wijn heeft de beste prijs- kwaliteit verhouding om tijdens een (oud en nieuw) feestje te schenken voor gasten? Meestal denken mensen dan aan zware rode wijnen, vol van smaak en overheersend. Maar de witte wijnen en de mousserende wijnen worden daarbij vaak vergeten, terwijl deze net zo belangrijk zijn en makkelijker te combineren zijn met verschillende gangen en gerechten. Wij hebben een aantal heerlijke Rueda en Alsace wijnen uitgelicht, die echte aanraders vormen van wit tot tot de lekkerste (rosé) bubbels.

(more…)

Recensie & prijsvraag: Death comes to Pemberley

Friday, May 15th, 2015

Death-Pemberley-NL-e1429535884625Wie altijd heeft willen weten hoe het verder ging met Elizabeth en Mr Darcy na Pride and Prejudice, kan dat eindelijk te weten komen. Death comes to Pemberley gaat verder waar het boek ophield! Nu deze op DVD is uitgekomen is het tijd voor ons om deze Britse serie eens te bekijken.

(more…)

Recensie & prijsvraag: Happy Valley seizoen 1

Wednesday, May 13th, 2015

91znDIcy1kL._SL1500_Bij de laatste BAFTA’ s voor tv-series, kreeg nieuwkomer Happy Valley een aantal nominaties en ging het er met de grootste prijs vandoor, namelijk beste drama. Dat zegt wel wat, omdat het daarmee onder meer The Missing wist te verslaan. Tijd om dus deze serie onder de loep te nemen nu het eerste seizoen op DVD verkrijgbaar is!

(more…)

Tip: Aziatische feestdagen met QRToko

Wednesday, December 24th, 2014

Young people eating sushi in Asian restaurantOok zo gek op Aziatisch eten, maar geen tijd om al die boodschappen in huis te halen om het zelf te maken? Of weet je dan niet eens waar je moet beginnen qua ingrediënten? QRToko biedt hier een uitkomst. Hun nieuwe online bezorgservice zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt voor heerlijke Aziatische maaltijden zo kan bestellen, met instructies erbij over hoe je het klaar moet maken. Wij probeerden een maaltijdbox uit en zijn helemaal fan!

(more…)

Recensie: La Cuvée Mythique Blanc 2013

Tuesday, December 23rd, 2014

indexNog op zoek naar een heerlijke wijn voor de feestdagen? La Cuvée Mythique Blanc 2013 is een lichte witte wijn met een zachte en plezierige smaak, die makkelijk te matchen is met veel verschillende gerechten.

(more…)

Recensie: True Blood seizoen 7

Friday, December 12th, 2014

9200000028915527Vampieren kennen het eeuwige leven, maar aan series over ze komen op een gegeven moment een eind. We zijn alweer beland bij het zevende en laatste seizoen van True Blood. Deze verschijnt gelukkig deze maand in zijn geheel op DVD en Blu-ray en daarom tijd voor ons om deze te recenseren.

(more…)

Recensie: Ray Donovan seizoen 1

Monday, November 17th, 2014

RayDonovanpackshotEen van de meest populaire tv-series in Amerika is momenteel Ray Donovan. De pilot vestigde records met 6 miljoen kijkers en voor de tweede aflevering schakelden zelfs meer mensen in, iets dat uniek was voor het netwerk dat het uitzond. Nu seizoen 1 van de serie verkrijgbaar is op DVD werd het tijd om eens te kijken wat deze serie zo succesvol maakt.

(more…)

Recensie: Those Who Kill (Den som dræber)

Monday, November 10th, 2014

ThoseWhoKill_Packshot_3D_HRAfgelopen jaar verscheen de Amerikaanse versie van Those Who Kill op de buis met Chloe Sevigny in de hoofdrol. Deze spannende serie ontving verdeelde reacties en het lijkt erop alsof daar geen tweede seizoen van wordt gemaakt. Een van de kritiekpunten was, dat het niet het niveau haalde van de originele Deense serie, waar het op was gebaseerd. Deze is via Lumière verkrijgbaar op DVD en wij namen hem onder de loep.

(more…)