Archive for the ‘Ashlee Simpson’ Category

Pete en Ashlee op stap met zoontje

Tuesday, April 26th, 2011

Pete Wentz en Ashlee Simpson mogen dan in schediing liggen, afgelopen Paasweekend kwamen ze toch samen voor de dag om naar de dierentuin van LA te gaan met zoontje Bronx.

Photo by PR Photos

Ashlee woont bij Jessica

Wednesday, February 16th, 2011

Ashlee Simpson is ingetrokken bij zus Jessica. De zangeres kondigde vorige week aan te gaan scheiden van Pete Wentz. De twee hebben een zoontje genaamd Bronx.

Photo by PR Photos

Ashlee Simpson op de planken

Tuesday, November 10th, 2009

Pete Wentz and Ashlee SimpsonZe mag dan niet kunnen acteren (wie een halve Melrose Place aflevering kijkt moet diezelfde conclusie trekken) maar ze kan wel aan de bak blijven als actrice. Ashlee Simpson is namelijk gevraagd om op Broadway de rol van Roxy Hart te spelen in de musical Chicago. Hopelijk gaat dat beter voor de actrice/zangeres dan haar uistapje naar de tv wereld.

Photo by PR Photos

Jessica geen fan van Melrose Place

Tuesday, November 3rd, 2009

Jessica SimpsonNu zusje Ashlee uit de serie is geschreven, steekt Jessica Simpson haar mening over de serie niet onder stoelen of banken. Op haar Twitter noemde ze het deze week troep.

(more…)

Ashlee Simpson ontslagen

Friday, October 23rd, 2009

Pete Wentz and Ashlee SimpsonAshlee Simpson heeft de afgelopen maanden een flinke rol gespeeld in de nieuwe Melrose place serie. ze hoeft nu echter niet meer naar de set te komen. Het zusje van Jessica heeft namelijk ontslagen.

(more…)

Ashlee Simpson gaat tekeer tegen ex van Pete Wentz

Friday, June 5th, 2009

Pete Wentz and Ashlee SimpsonHollywood is een kleine wereld en dus is het niet vreemd als je io een feestje een ex tegen het lijf loopt. Maar Ashlee Simpson kon het er niet bij laten zitten toen ze Pete’s voormalige liefje Michelle Trachtenberg tegenkwamen bij de DJ Hero Party.

(more…)