Archive for the ‘Tip’ Category

Feestdagentip: Graham’s Aged Tawny

Friday, December 20th, 2013

Graham 10 new bt(1)Nog op zoek naar een mooi cadeau voor de feestdagen? Of een bijzondere drank om gasten na de maaltijd of met de jaarwisseling te kunnen schenken? Ga dan voor Graham’s Aged Tawny Port, een heerlijke wijn waar liefhebbers van goede whiskey bij uitstek van zullen genieten.

(more…)

Kersttip: de Grand Crus d’Alsace

Thursday, December 19th, 2013

Noel©CreationsEtoile-ConseilVinsAlsaceMet kerst is niet alleen de maaltijd belangrijk, maar ook wat je erbij gaat drinken. En de juiste wijn kiezen, kan nog wel eens een moeilijke keuze zijn vanwege het ruime aanbod. Met een Alsace Grand Cru kan je in ieder geval nooit mis gaan. Wij probeerden de Alsace Grand Cru Riesling van Henri Ehrhart 2009, een echte aanrader voor de komende feestdagen om iemand cadeau te doen of om bij een van de feestelijke maaltijden te nuttigen.

(more…)

Tip: de nieuwe collectie van 10 Feet!

Wednesday, August 17th, 2011

Een tijdje terug hadden wij een superleuke actie op Scarlett Gossip rond jurkjes van 10 Feet. Wil jij nog steeds graag een kledingstuk van dit hippe merk? Kijk dan bij de nieuwe collectie bij Dressesonly en Topsonly. Deze bestaat uit onder meer leuke jurkjes en veel gave blazers. Er zit vast wel iets moois bij om je garderobe klaar te maken voor het najaar!


 

Tip: actie op DressesOnly.nl

Friday, April 29th, 2011

Wij hebben laatst een superleuke actie gedaan met DressesOnly en TopsOnly. Binnenkort gaan wij er weer eentje opzetten rond must have zomerjurkjes. Wil je in de tussentijd ook kans maken op leuke prijzen, hebben DressesOnly.nl en TopsOnly.nl een moederdagactie. Lees verder om meer te weten te komen over deze actie!

(more…)