Archive for the ‘Jennifer Lopez’ Category

Jennifer Lopez twijfelt over trouwen

Wednesday, January 15th, 2014

Jennifer Lopez "LOVE?" CD Signing at the Hollywood and Highland Courtyard in Los Angeles on May 3, 2011J Lo heeft niet zoveel geluk gehad in het huwelijksleven, ze stapte maar liefst drie keer eerder in het bootje. Daarnaast was ze ook een paar keer verloofd, maar de latina gelooft nog steeds dat ze wel eeuwig geluk zal kunnen vinden met de ware. “Ik heb altijd in het huwelijk geloofd. Ik geloof erin, maar het is moeilijk. Ik heb mijn uitdagingen gehad,”zei ze in een interview.

J-Lo bijna naakt in clip

Monday, May 6th, 2013

4th Annual DIRECTV Celebrity Beach Bowl - ArrivalsJennifer Lopez mag dan de veertig zijn gepasseerd, ze ziet er nog net zo jong en fit uit als tien jaar geleden. Geen wonder dat ze dat wil laten zien door in haar clip van Live It Up uit de kleren te gaan, een nummer waarop ook rapper Pitbull te horen is. Althans, ze geeft de illusie dat ze naakt is.

 

Jennifer Lopez dreigt met rechtszaak

Thursday, August 2nd, 2012

JLo wil de geruchten dat haar vriend Casper Smart homo zou zijn, aanpakken. Daarom dreigt ze verschillende Amerikaanse bladen voor de rechter te slepen die beweren dat Smart zou zijn betrapt bij een homopeepshow en een ‘exotische massagesalon’. JLo en Casper zeggen dat de geruchten nergens op zijn gebaseerd.

Photo by PR Photos

J Lo sluit huwelijk met Casper niet uit

Wednesday, July 18th, 2012

Vorige maand gingen er hardnekkige geruchten over een verloving tussen Jennifer Lopez en haar jongere vriend Casper Smart. De zangeres/actrice vertelde in een Amerikaans ochtendprogramma dat dit niet waar is, maar dat ze een vierde huwelijk niet uitsluit. Jennifer gaf aan dat een geslaagd huwelijk nog altijd haar droom is.

Photo by PR Photos

J-Lo en Steven Tyler gedumpt

Monday, July 16th, 2012

Hoewel Jennifer Lopez en Steven Tyler beweren vrijwillig te zijn gekapt met American Idol zou dit niet helemaal kloppen.American Idol verloor afgelopen seizoen veel kijkers aan concurrenten als The Voice en X Factor en dat zou de reden voor het ontslag van de twee juryleden zijn geweest. het is afwachten wie hun plek zal innemen.

Photo by PR Photos

J Lo gaat voor dramatisch bij de What to Expect When You’re Expecting première

Saturday, May 19th, 2012

Bij de première van What to Expect When You’re Expecting, koos Jennifer Lopez voor een dramatische look met extra aangezette lippen. Het is een stijl die de meeste mensen niet zouden kunnen hebben, maar J Lo zag eruit als een klassieke filmster.

Photo by PR Photos

J-Lo weer in huwelijksbootje

Thursday, March 15th, 2012

Roberto Cavalli twitterde dat niemand minder dan Jennifer Lopez hem heeft gevraagd een trouwjurk te ontwerpen. J-Lo zou de liefde met haar toyboy Caper willen bezegelen met een huwelijk. Heeft Jennifer nu niks geleerd van fouten uit hara verleden?

Photo by PR Photos

J Lo en Marc Anthony als ‘Sonny & Cher’

Saturday, January 21st, 2012

J Lo en Marc Anthony zijn de laatste tijd weer samen gespot. Niet omdat ze hun relatie nog een kans geven, maar omdat ze samen een talentenshow filmen waarbij ze in Zuid Amerika talent probeerden te spotten. Gevraagd naar hun joviale manier van doen, zei Jennifer dat ze net als Sonny & Cher zijn, het zangduo dat na hun scheiding ook gewoon samen bleef werken. Geruchten gaan dat het niet zo gezellig is als de camera’s weg zijn. Marc Anthony mag dan de lakens delen met een model, hij zou verschrikkelijk jaloers zijn dat J Lo een verhouding heeft met een van haar achtergronddansers.

Photo by PR Photos

J Lo date Bradley Cooper

Monday, October 17th, 2011

Jennifer Lopez en Bradley Cooper worden steeds vaker in elkaars gezelschap gespot. Volgens bronnen zijn de twee inderdaad aan het daten, maar doen ze het heel erg rustig aan. J Lo zit immers midden in een scheiding.

Photo by PR Photos

J Lo is een gay divorcee

Tuesday, September 27th, 2011

Jennifer Lopez liet zien dat haar scheiding haar er niet van weerhield om het naar de zin te hebben tijdens een bezoek aan Pure Nightclub in Las Vegas. De diva had het de hele avond duidelijk naar de zin. Aan de andere kant zijn er geruchten dat Jennifer en Marc Anthony het gaan bijleggen. Wordt misschien dus vervolgd.

Photo by PR Photos