Archive for the ‘Hilary Duff’ Category

Hilary Duff krijgt ton om niet in film te spelen

Monday, August 29th, 2011

Hilary Duff zou gaan spelen in de remake van ‘Bonnie & Clyde’. Ze tekende daarvoor een contract waarin stond dat als ze om wat voor reden niet in de film zou spelen, ze alsnog 100.000 dollar compensatie zou krijgen. Hilary is nu zwanger en daarom maakt de filmmaatschappij nu gebruik van de pay off. Wie haar gaat vervangen, is nog niet duidelijk.

Photo by PR Photos

Win een gesigneerd exemplaar van Hilary Duff’s nieuwe boek Elixer!

Tuesday, February 15th, 2011

We kennen Hilary Duff als Lizzie McGuire, zangeres, stijlicoon en nu ook als schrijfster! Haar debuutroman ‘Elixer’ ligt nu in de winkels. Dit gaat over Clea Raymond, een succesvolle jonge fotograaf en de dochter van een prominente politicus. Voor haar werk zwerft ze de hele wereld over en komt op de meest exotische plaatsen. Wanneer haar vader plotseling verdwijnt, tijdens een van zijn humanitaire reizen, ziet Clea op de foto’s die ze maakt een vreemde schim. Hoe vaker ze ernaar kijkt, hoe meer de schim lijkt op een mysterieuze, knappe man. Uiteindelijk ontmoet Clea de man van de foto’s in het echt, en ze voelt zich direct enorm tot hem aangetrokken. Samen gaan ze op zoek naar haar verdwenen vader en komen ze erachter waarom ze zich zo verbonden met elkaar voelen. Verscheurd door tegenstrijdige gevoelens en achtervolgd door een donker geheim moeten ze samen het verleden ontraadselen om hun toekomst veilig te stellen.Scarlett Gossip mag een hele bijzondere prijs weggeven aan vijf gelukkige winnaars, namelijk een exemplaar van Elixer, gesigneerd door Hilary Duff zelf! Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag.In welke populaire serie speelde Hilary Duff de rol van Olivia Burke. Is dat a. The O.C. b. Gossip Girl of c. Beverly Hills 90210?

(more…)

Hilary Duff in Gossip Girl

Tuesday, August 4th, 2009

Hilary DuffHilary Duff werd gesnapt toen zij een scene filmde voor Gossip Girl. Hiernaast zie je een van de foto’s op de set.  In Nederland moeten we nog even wachten op seizoen drie, maar de seizoenspremiere is in Amerika al in september op tv te zien. Naast Hilary Duff zullen er vast nog veel meer celebs een gastrol vervullen.

Photo by PR Photos

Hilary Duff toont nieuwe lichaam

Thursday, June 25th, 2009

Hilary DuffHilary Duff was de laatste jaren nogal aan de magere kant. Het babyvet van haar Lizzie McGuire dagen leek te zijn opgelost. Nieuwe bikinifoto’s laten echter een Hilary zien met wat meer vormen.

(more…)