Archive for the ‘Robbie Williams’ Category

Take That weer compleet

Tuesday, October 26th, 2010

Take ThatHet leek nooit meer te gaan gebeuren, maar bij de Q Awards nam Take That inclusief Robbie Williams een award in ontvangst voor hun ouevre. De vijf jongens kwamen eerder al bij elkaar in de studio. Hun album komt volgende maand uit.

Photo by PR Photos

Robbie Williams wordt vader

Tuesday, August 10th, 2010

Robbie WilliamsRobbie Williams heeft afgelopen week het ja woord gegeven aan Ayda Fields, maar de twee zouden nog een feestje te vieren hebben namelijk aanstaand ouderschap. Volgens bronnen zouden de twee al bezig zijn een babykamer in te richten en kan de officiƫle bevestiging van het nieuws een dezer weken worden verwacht.

Photo by PR Photos

Robbie Williams praat over drugsverleden

Tuesday, March 9th, 2010

Robbie WilliamsRobbie is weer terug van weggeweest. Niet alleen op muziekvlak maar ook persoonlijk. Vorig jaar zat hij niet lekker in zijn vel. Naar eigen zeggen rookte hij teveel wiet en vrat hij zich daarna helemaal vol aan junkfood. Gelukkig gaat het nu beter met Robbie en staat hij op het punt een datum te prikken voor een huwelijk met verloofde Ayda.

Photo by PR Photos

Robbie binnenkort vader?

Tuesday, December 15th, 2009

Robbie WilliamsDe moeder van Robbie Williams, ziet het oma worden wel zitten. Daarom roept zij als geen ander van de daken dat haar zoon toch echt verloofd is met zijn Ayda. Robbie gaf toe wel te zullen trouwen maar dat de verloving live tijdens een radioprogramma slechts een grap was.

Photo by PR Photos

Simon wil Robbie

Monday, December 14th, 2009

Robbie WilliamsSimon Cowell wil Robbie Williams als X Factor jurylid erbij. Met Dannii Minogue, Cheryl Cole en Louis Walsh zouden ze met zijn vijfen een jury gaan vormen. Of zou het betekenen dat een van de huidige juryleden er volgend seizoen niet meer bij is.

Photo by PR Photos

Robbie Williams vraagt vriendin ten huwelijk

Friday, November 27th, 2009

Robbie WilliamsRobbie Williams heeft zijn vriendin Ayda Field live tijdens een Australische radio uitzending ten huwelijk gevraagd. De twee zaten in een interview toen de DJ vertelde dat er in zijn programma veel huwelijksaanzoeken kwamen.

(more…)

Take That treedt op met Robbie

Wednesday, November 11th, 2009

Robbie WilliamsDe afgelopen vijftien jaar was het ondenkbaar dat de originele Take That leden allemaal weer samen op het podium zouden staan. Maar morgen is het toch zover! Robbie, Gary, Mark, Howard en Jason zullen dan samen optreden voor het goede doel Children in Need.

(more…)

Robbie Williams niet aan de drugs

Wednesday, October 21st, 2009

Robbie WilliamsZijn hyper gedrag tijdens zijn optreden bij de Engelse X Factor deed mensen denken dat Robbie weer aan de drugs had gezeten. Niks is minder waar, vertelt de zanger. Angst voor zijn eerste optreden in twee jaar zorgde voor de adrenalinekik.

Photo by PR Photos

Robbie Williams is dankbaar aan rehab

Thursday, October 8th, 2009

Zijn nieuwe single Bodies doet het goed. De moeilijke tijd die Robbie gehad heeft, lijkt achter hem te liggen. In bovenstaande filmpje vertelt hij wat hem op het rechte pad bracht.

Robbie Williams was de dood nabij

Friday, September 25th, 2009

Robbie WilliamsWe weten wel dat het niet zo goed ging met Robbie Williams. Maar nu doet de zanger een boekje open over de ernst van de klachten die hij had. Hij was zo verslaafd aan de medicijnen dat hij naar eigen zeggen de dood nabij was.

(more…)