Archive for the ‘Jessica Simpson’ Category

Jessica Simpson uit het ziekenhuis

Thursday, July 11th, 2013

11th Annual ACE Awards - Outside ArrivalsJessica beviel op 30 juni via een keizersnede van haar zoontje Ace Knute, maar moest in het ziekenhuis blijven om te herstellen. Nu, twee weken verder, mag ze toch eindelijk naar huis!

Jessica Simpson is doodmoe

Thursday, March 7th, 2013

De zwangere zangeres/actrice heeft in een interview aangegeven dat haar tweede zwangerchap veel zwaarder is dan haar eerste. Simpson en haar verloofde, de american football-speler Eric Johnson, hebben hun bruiloft uitgesteld vanwege de zwangerschap.

 

Photo by PR Photos

Bruiloft Jessica nabij

Friday, December 14th, 2012

De bruiloft van Jessica Simpson met Eric Johnson zou nabij zijn. Het koppel reist op 21 december met een groep vrienden en familieden af naar Hawaï en er wordt vermoed dat Jessica en Eric daar in het huwelijksbootje zullen stappen. De twee hebben een dochter en Jess is alweer zwanger van de tweede.

Moeder van Jessica Simpson aan de alcohol

Thursday, December 6th, 2012

De moeder van de zangeres/actrice zou teveel naar de fles grijpen sinds ze erachter is gekomen dat haar man homosexueel is. Dit breed uitgemeten nieuws zorgde eerder al voor spanningen tussen Jessica en haar zus Ashlee. Het zou nu ook teveel zijn geworden voor ma Simpson.

 

Photo by PR Photos

Jessica Simpson zwanger

Wednesday, November 28th, 2012

Jessica Simpson en haar verloofde zouden weer een kindje krijgen. De 32-jarige actrice/zangeres kreeg in mei van dit jaar haar eerste kind: Maxwell Drew. Jessica is sinds 2010 verloofd met voormalig American Football-speler Eric Johnson.

 

Photo by PR Photos

 

Smoothies hielpen Jessica Simpson afvallen

Wednesday, November 28th, 2012

De zangeres/actrice is de afgelopen maanden dertig kilo kwijtgeraakt. Jessica heeft gezegd dat, behalve veel fysieke inspanningen, smoothies hierbij een belangrijke rol hebben gespeeld. Jessica Simpson is het gezich van Weight Watchers.

 

Photo by PR Photos

Vader Jessica Simpson gearresteerd

Friday, August 10th, 2012

Joe Simpson, de vader van Jessica Simpson moest de cel in omdat hij dronken achter het stuur was gekropen. Papa Joe moest een nachtje slapen in de cel en zal waarschijnlijk flink moeten dokken.

Photo by PR Photos

People krijgt primeur voor baby Jessica

Thursday, May 31st, 2012

Jessica Simpson siert deze week de cover van People Magazine samen met haar pasgeboren dochter Maxwell. De zangeres vertelt dat ze niet kan ophouden met kijken naar haar dochtertje en  zielsgelukkig is. Voor de shoot zou ze 800.000 dollar hebben gekregen. Niet slecht in een tijd waarin de babyfoto markt dramatisch is teruggelopen.

Photo by PR Photos

Dochter voor Jessica Simpson

Wednesday, May 2nd, 2012

Ze leek een eeuwigheid zwanger maar Jessica Simpson is eindelijk bevallen van een dochter! Het meisje heeft de naam Maxwell Drew gekregen, dat nog best meevalt voor een celeb kind.

Photo by PR Photos

Ophef rond naakte Jessica Simpson

Friday, March 23rd, 2012

Twintig jaar terug poseerde Demi Moore naakt voor de cover van Vanity Fair. Nu stond een hoogzwangere Jessica Simpson op de cover van Elle zonder kleding aan. Hoewel we al twintig jaar evrder zijn, veroorzaakte de cover van Jessica een enorme ophef. Sommige kiosken in de VS weigerden het blad in de schappen te leggen.

Photo by PR Photos