Archive for the ‘David Carradine’ Category

David Carradines seksspeeltjes boodschappenlijst

Wednesday, June 10th, 2009

David CarradineHet komt steeds meer naar voren dat David Carradine, de acteur die van de week dood werd gevonden in zijn Thaise hotelkamer, een voorliefde had voor aparte seksuele spelletjes. Dit zou wellicht met zijn dood van doen hebben. En deze geruchten worden bevestigd door zijn laatste order bij een seksshop.

(more…)

Update: Seksuele escapades oorzaak dood David Carradine

Saturday, June 6th, 2009

David CarradineDe dood van David Carradine was al mysterieus omdat niks erop wees dat de man van plan was om zelfmoord te plegen. Nu zijn berichten naar buiten gekomen dat hij gevonden werd met zijn handen achter zijn rug gebonden. Zijn seksuele uitspattingen zouden er volgens anderen mee van doen kunnen hebben.

(more…)

Recent interview met David Carradine

Friday, June 5th, 2009

Hier de acteur die op tragische wijze om het leven is gekomen in actie op de rode loper.

Photo by PR Photos

Acteur David Carradine pleegt zelfmoord

Friday, June 5th, 2009

David CarradineDavid Carradine, die je vooral zult kennen uit de Kill Bill films, is dood gevonden in een Thais hotel. Hij zou zich zichzelf in een klerenkast hebben opgehangen waar hij twaalf uur na zijn daad werd aangetroffen door een kamermeisje. Hoewel er geen tekenen zijn dat iemand anders in de kamer was, zeggen vrienden en familie dat dit iets onkarakterestieks was voor de acteur.

(more…)