Archive for the ‘Justin Bieber’ Category

Geen mishandeling voor Justin Bieber

Thursday, November 22nd, 2012

Het tieneridool wordt niet aangeklaagd voor een vermeende vechtpartij. De zanger was met zijn vriendin Selena Gomez in een winkelcentrum toen een fotograaf foto’s van hun maakte. Na het vermeende opstootje is de fotograaf naar het ziekenhuis gegaan met pijn in zijn borst. Of het uiblijven van rechtsvervolging te maken heeft met een gebrek aan bewijs of een andere reden is niet bekend.

 

Photo by PR Photos

Justin Bieber steekt lichten aan

Sunday, November 20th, 2011

Justin Bieber vergat even alle drama van de afgelopen tijd toen hij de kerstverlichting van het Empire Estate Building mocht aanzetten.

Photo by PR Photos

Justin verkoopt geen covers

Monday, July 18th, 2011

Je zou denken dat Justin Bieber op je cover zorgt voor de verkoop van bladen. Maar dat is niet het geval. de cover van Bieber voor Vanity Fair was de minst verkopende in 12 jaar. En ook zijn cover van Teen Vogue bleef in de schappen liggen.

Photo by PR Photos

Justin Bieber showt nieuwe tattoo

Tuesday, May 24th, 2011

Justin Bieber liet tijdens een vakantie met liefje Demi Lavato zijn ontblote bovenlijf zien en daarmee ook zijn nieuwe tattoo. Kijk hier voor het resultaat.

Prijsvraag: Win Justin Bieber tassen

Tuesday, March 29th, 2011

Justin Bieber: Never Say Never is het inspirerende waargebeurde verhaal van een jongen, die vecht om zijn dromen waar te maken. De film laat Justin Biebers fascinerende weg naar de top zien: van straatartiest in het kleine stadje Stratford in Canada tot een internetfenomeen en wereldwijde superster met als hoogtepunt een uitverkochte show in het beroemde Madison Square Garden in New York. Scarlett Gossip mag vanwege de release van deze film, drie Justin Bieber tassen weggeven! Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Wat was de titel van het eerste album dat Justin Bieber uitbracht?

(more…)

Ook Bieber pakt de schaar

Wednesday, February 23rd, 2011

Justin Bieber heeft ook lokken van zijn beroemde kapsel afgeknipt. Ellen Degeneres had aangegeven graag een lok te krijgen voor haar verjaardag en Justin Bieber bracht die wens in vervulling.

Photo by PR Photos

Justin Bieber bij Never say Never première

Friday, February 18th, 2011

Justin Bieber reisde voor de Brit Awards naar Londen en kon daarom meteen aanwezig zijn bij de Never Say Never première. Ook Engeland is in de ban van Bieber fever!

Photo by PR Photos