Archive for the ‘Aankondigingen’ Category

Fashion Police: Golden Globe Awards

Tuesday, January 14th, 2014

Golden Globe Awards 2014 - ARRIVALSWil je weten wie hot was dit jaar bij de Golden Globes en wie not? Kijk dan vanavond op E! naar Fashion Police: Golden Globe Awards. Iets zegt ons dat bijvoorbeeld de jurk van Sandra niet bepaald in de smaak zal vallen…

Vanavond om 21:30 uur

Op zoek naar must haves voor de zomer? Kijk bij Solvejg.nl!

Thursday, May 3rd, 2012

De zomer komt eraan en dat betekent dat je klerenkast vast wat nieuwe items kan gebruiken. Daarvoor hoef je niet naar Engeland te gaan om een weekendje te shoppen, voor leuke originele kleding kan je vanaf nu terecht bij de nieuwe webwinkel Solvejg.nl (de naam spreek je uit als: solveek). Hier vind je veel Britse merken zoals Yumi, Amari UK en Emily and Fin. Wij hebben momenteel een leuke actie lopen met Solvejg.nl, waarbij je kans maakt op leuke kleding en tassen! Benieuwd? Neem dan snel hier een kijkje hoe je mee kan doen met deze actie of lees hieronder wat je moet doen.

(more…)

X Factor Jaap neemt eerste exemplaar game in ontvangst

Tuesday, October 26th, 2010

Op 29 oktober a.s. komt X Factor, de officiƫle game van een van de meest succesvolle talentenjachten ter wereld, uit op Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii. Jaap Reesema, winnaar van de X Factor tv-show van dit jaar, beleeft de dag voor de officiƫle release de primeur van de game. Hij zal die dag het eerste exemplaar van deze game in ontvangst mogen nemen bij FAME in Amsterdam om 15.30.

(more…)