Archive for the ‘Prijsvragen’ Category

Prijsvraag: Win Law and Order: SVU seizoen 16 op DVD

Tuesday, December 8th, 2015

9200000047133238De langstlopende dramaserie Law & Order: Special Victims Unit is beter dan ooit in het zestiende seizoen. De geweldige primetime Emmy® Award winnares Mariska Hargitay is weer terug als Olivia Benson naast Ice T, Danny Pino ( die we kennen uit Cold Case), Kelli Giddish en Raúl Esparza. Dit seizoen is inclusief de onmisbare crossover afleveringen met Chicago Fire en Chicago P.D. die ontzettend spannend zijn en je op het puntje van je stoel houden. Met dit seizoen is het niveau dan ook weer helemaal als vanouds en met de boxset kijk je ze ook zo achter elkaar weg. Scarlett Gossip mag twee keer een boxset van Law & Order: Special Victims Unit seizoen 16 weggeven. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Hoe heet het personage dat Ice T speelt in de serie?

(more…)

Prijsvraag: Win de boxset van Grimm seizoen 4

Tuesday, November 10th, 2015

9200000045635983Grimm is een Amerikaanse dramaserie met in de hoofdrol Nick Burkhardt (David Giuntoli). Nick werkt bij de politie en stamt af van de familie Grimm, die verantwoordelijk zijn voor de balans tussen de mensen en ‘Wesen’ (mythische figuren). In dit vierde seizoen is het na het huwelijk van Monroe en Rosalee één grote chaos. Nick, zonder Grimm-gave, moet ontdekken wat voor persoon hij wil zijn. Brigadier Renard ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis en Juliette moet omgaan met Nicks verraad, de wereld van de Grimms is nooit een grotere chaos geweest. Ondertussen komen er steeds gevaarlijkere Wesen richting Portland en iedereen van Team Grimm is nodig om hen te stoppen voordat ze de stad vernietigen. Scarlett Gossip mag een DVD boxset van seizoen 4 van Grimm weggeven. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Wie speelt de rol van Rosalee in Grimm
(more…)

Prijsvraag: Win de DVD van Teach me Love

Monday, November 9th, 2015

9200000047671207Als Richard (Pierce Brosnan), professor aan de universiteit van Cambridge, op het punt staat zijn schoonfamilie te ontmoeten, loopt hij Olivia (Salma Hayek) tegen het lijf. Richard en Olivia hebben een enorme klik, maar er is één probleem: de liefde van zijn leven is de halfzus van zijn vriendin, en tevens voormalig studente, Kate (Jessica Alba). Als Kate zwanger blijkt te zijn geeft Richard zijn leven in Engeland op, om samen mat zijn gezin in Los Angeles te wonen. Maar wat gebeurt er als Kate de relatie niet meer ziet zitten? Scarlett Gossip mag een aantal DVD’s van deze film weggeven. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Wie regisseerde Teach me Love?

(more…)

Prijsvraag: win het boek van Crimson Peak

Thursday, October 15th, 2015

unnamedEen jonge Amerikaanse vrouw (Mia Wasikowska) wordt verleid door een aantrekkelijke vreemdeling (Tom Hiddleston). Hij neemt haar mee naar zijn spookachtige huis bovenop een berg van bloedrode klei. Ze ontdekt al snel dat het huis een mysterieus verleden heeft vol geheimen die haar achtervolgen. Scarlett Gossip mag prijzen van de film weggeven namelijk het boek waar de film op is gebaseerd. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Wie regisseerde Crimson Peak?

(more…)

Prijsvraag: Win kaartjes voor The Walk

Wednesday, October 7th, 2015

unnamedTHE WALK vertelt het spectaculaire waargebeurde verhaal van een jonge Fransman, Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt). Samen met een groep enthousiaste handlangers wil Petit zijn onmogelijke en illegale plan realiseren: op enorme hoogte over een koord lopen dat gespannen is tussen de Twin Towers van het World Trade Center in New York. Gedreven door blinde ambitie trotseren de onverschrokken Petit en zijn team talloze obstakels, levensgevaarlijke situaties en tegenslagen om hun krankzinnige plan te laten slagen. Scarlett Gossip mag prijzen van de film weggeven namelijk bioscoopkaartjes. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Wie regisseerde The Walk?
(more…)

Prijsvraag: Win de DVD en Blu-ray van Acquitted

Friday, October 2nd, 2015

9200000045781150Vrijgesproken van moord. Veroordeeld voor het leven. In Acquitted wordt Aksel Borgen op 18-jarige leeftijd vrijgesproken van de moord op zijn vriendin Karine. Het misdrijf blijft onopgelost en om te ontsnappen aan de beschuldigende blikken vertrekt hij naar Azië. Twintig jaar later keert hij als succesvol zakenman terug naar Noorwegen om het noodlijdende energiebedrijf, dat het hart van zijn thuisstad vormt, te redden van faillissement. De wonden zijn echter nooit geheeld. Ondanks zijn vrijspraak is men nog altijd niet overtuigd van zijn onschuld. Scarlett Gossip mag een DVD en een Blu-ray weggeven van deze prachtige tiendelige Noorse serie, van de maker van Those who Kill. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord geven op de volgende vraag. Wie speelt de rol van Aksel in Acquitted?

(more…)

Win La Meglio Gioventu in prachtige digitaal gerestaureerde versie op DVD en Blu-ray

Friday, October 2nd, 2015

9200000047392641La Meglio Gioventu vertelt het verhaal van een Italiaanse familie vanaf het einde van de jaren zestig tot vandaag. Nicola en Matteo zijn twee broers die aanvankelijk dezelfde dromen, boeken en vriendschappen delen. Wanneer ze Giorgia ontmoeten, een jong meisje dat lijdt aan psychische stoornissen, neemt hun toekomst noodgedwongen een andere wending. Nicola beslist psychiater te worden, Matteo geeft zijn studies op en meldt zich aan bij de politie. De kleine en grote drama’s uit het leven van Matteo, Nicola en hun familie lopen parallel met gebeurtenissen die de recente Italiaanse geschiedenis tekenden: de overstroming van Firenze, het gevecht tegen de Siciliaanse maffia, de grote voetbalmatches van de Italiaanse nationale ploeg, de studentenprotesten, het terrorisme van de Rode Brigades, de Fiat-crisis… Dit prachtige epos is nu verkrijgbaar in een prachtige digitaal gerestaureerde versie. Wij mogen hiervan een DVD en een Blu-ray weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord te geven op de volgende vraag. Wie spelen de rollen van Nicolo en Matteo in La Meglio Gioventu?

(more…)

Prijsvraag: Win Hotel Transsylvanië prijzen

Wednesday, September 30th, 2015

Filmposter 3_verticaalDracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur in HOTEL TRANSSYLVANIË 2. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Johnathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders schakelt ‘Vampa’ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ‘monster-in-opleiding’ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula’s chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig. Scarlett Gossip mag prijzen van de film weggeven, namelijk twee Murray knuffels. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. In welk jaar kwam de eerste Hotel Transsylvanië in de bioscoop in Nederland?

(more…)

Prijsvraag: Win Everest prijzen

Saturday, September 19th, 2015

unnamedDe indrukwekkende film EVEREST is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken. EVEREST brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de hevigste sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven. Scarlett Gossip mag prijzen van de film weggeven. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Wie regisseerde Everest?

(more…)

Prijsvraag: Win The Visit prijzen

Friday, September 11th, 2015

Poster The Visit NLM. Night Shyamalan is terug met het angstaanjagende verhaal over een broer en zus die een weekje gaan logeren bij hun grootouders in Pennsylvania. De kinderen doen verontrustende en mysterieuze ontdekkingen in het huis en het gedrag van hun opa en oma wordt steeds vreemder. Zullen ze ooit veilig thuis komen? Scarlett Gossip mag prijzen van de film weggeven. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. Noem een andere film van M. Night Shyamalan?

(more…)