Archive for the ‘Eva longoria’ Category

Eva gespot met nieuwe vlam

Sunday, June 9th, 2013

Eva Longoria Parker Presented with Distinguished Business Leadership Award at Latin Chamber of Commerce Celebration - ArrivalsHet lijkt erop dat Eva Longoria weer een nieuwe vlam in haar leven heeft. De actrice en de man in kwestie , Ernesto Arguello, werden samen gespot toen ze dit weekend enkele kunstgalerie├źn bezochten. De twee werden eerder ook al samen gesignaleerd. Eva ontmoette Ernesto op de set van de realityshow Ready For Love, waarin Ernesto een deelnemer was, schrijft X17Online.

Eva Longoria is weer single

Wednesday, October 24th, 2012

Eva Longoria (37) en Mark Sanchez (25) zijn alweer uit elkaar. De Desperate Housewives-actrice en de American football quarterback werden voor het eerst in juli samen gespot. Daarvoor had Eva een relatie met Eduardo Cruz, het broertje van Penelope.

Photo by PR Photos

Veel sterren bij de 2012 NCLR ALMA Awards

Saturday, September 22nd, 2012

Bij de 2012 NCLR ALMA Awards waren veel sterren aanwezig waaronder Eva Longoria in een mooie zwarte jurk.

Photo by PR Photos

Eva Longoria gaat voor oranje

Sunday, June 3rd, 2012

Oranje is een van de kleuren van het seizoen en dat zag je bij de Glamour Awards waar Eva Longoria voor deze kleur koos.

Photo by PR Photos

Eva Longoria terug bij Eduardo Cruz?

Wednesday, May 2nd, 2012

Eva Longoria en Eduardo Cruz (het broertje van Penelope) waren een tijdje uit elkaar, maar lijken zich weer verzoend te hebben. Ze werden dinsdag samen gespot tijdens een diner in West-Hollywood. De twee hadden een jaar een relatie en zetten vorige maand een punt achter hun relatie.

Photo by PR Photos

Geen film van Desperate Housewives

Tuesday, April 24th, 2012

Helaas, helaas voor Desperate Housewives fans. Eva Longoria heeft in een interview gezegd dat er na dit laatste seizoen geen film komt. Ze zei dat er geen stof meer was voor verhaallijnen rond de karakters.

Photo by PR Photos

Eva Longoria houdt van koken

Sunday, April 17th, 2011

Kennelijk houdt Desperate Housewife Eva Longoria wel heel erg van koken. De latina heeft namelijk een kookboek geschreven genaamd ‘Eva’s Kitchen: Cooking with Love for Family and Friends’. De verwachting is dat dit binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Photo by PR Photos

Deed Eva Longoria het met Lance Armstrong?

Wednesday, December 8th, 2010

Eva LongoriaNieuwe geruchten over de breuk tussen Longoria en Tony Parker zijn door National Enquirer de wereld in geholpen. Eva beschuldigde Tony van ontrouw waarna in november hun huwelijk op de klippen liep. Maar volgens bronnen zou het Longoria zijn geweest die eerst vreemd ging met Lance Armstrong. Of het waar is, valt te bezien. The National Enquirer staat niet bekend om het altijd juist hebben van de feiten.

Photo by PR Photos