Archive for the ‘DVD’s’ Category

Recensie: Reign seizoen 1

Wednesday, December 2nd, 2015

unnamedEen combinatie maken van Game of Thrones en Gossip Girl? Klinkt dat gek of juist fantastisch? De makers van de serie Reign hebben het mogelijk gemaakt en het resultaat is een topserie vol fantasy, meeslepende verhaallijnen en leuke acteurs.

(more…)

Recensie: Jane the Virgin seizoen 1

Wednesday, December 2nd, 2015

unnamedEen van de allerleukste nieuwe series die er het afgelopen jaar bij is gekomen, is zonder twijfel Jane the Virgin. Deze serie heeft de unieke combinatie van romantiek, humor en emotie, waardoor je de afleveringen zo achter elkaar wegkijkt. Mooi dus, dat vlak voor de feestdagen het eerste seizoen op DVD is verschenen.
(more…)

Prijsvraag: Win de boxset van Wolf Hall seizoen 1

Tuesday, November 17th, 2015

Digi_WolfHall-2DDeze miniserie is een sublieme bewerking van twee met de Booker Prize bekroonde romans van Hilary Mantel: Wolf Hall en Bringing up the Bodies. De serie, onder regie van BAFTA-winnaar Peter Kosminsky, biedt een intieme en uitgebreide kennismaking met Thomas Cromwell (Mark Rylance), de briljante adviseur van de Engelse koning Hendrik VIII (Damian Lewis). We zien hoe Cromwell zijn eerste schreden zet aan het hof en zijn macht steeds verder uitbreidt door sluw gekonkel. Daarbij leren we hem kennen als een man met een geheimzinnig verleden, maar ook als een pragmaticus die precies weet hoe hij macht moet gebruiken om zijn doelen te bereiken. In zijn trouwe dienst aan vorst en vaderland ziet Cromwell zijn positie van meerdere kanten bedreigd: door dodelijke politieke intriges, door de wilde relatie van koning Hendrik met Anne Boleyn (Claire Foy) en door de toenemende maatschappelijke onrust die wordt veroorzaakt door opstandige protestanten. Scarlett Gossip mag een boxset van Wolf Hall seizoen 1 weggeven. Om kans te maken, dien je alleen de volgende vraag te beantwoorden. In welke serie speelde Damian Lewis tegenover Claire Danes?

(more…)

Recensie & prijsvraag: ‘The Theory of Everything’

Monday, June 15th, 2015

183575Een van de beste films van het afgelopen jaar was The Theory of Everything over het leven van Stephen Hawking. Acteur Eddie Redmayne won hiervoor een Oscar en de film kreeg nog vele andere nominaties. Nu deze op DVD en Blu-ray is uitgekomen, werd het tijd voor ons om deze onder de loep te nemen!

(more…)

DVD Recensie: Rizzoli & Isles seizoen 3

Wednesday, March 26th, 2014

9200000022862774De serie over rechercheur Jane Rizzoli en patholoog anatoom Maura Isles is een echte favoriet bij de fans en loopt in Amerika al in haar vijfde seizoen. Nu het derde seizoen op DVD is verschenen, werd het tijd voor Scarlett Gossip om deze serie en dit seizoen eens onder de loep te nemen.

(more…)

Nu op DVD: The Bounty Hunter

Thursday, August 19th, 2010

De komedie ‘The Bounty Hunter’ met in de hoofdrollen Jennifer Aniston en Gerard Butler, ligt nu in de winkel. In deze film moet premiejager Milo Boyd (Gerard Butler) zijn ex vrouw Nicole (Aniston) opsporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt maar hij beseft al gauw dat nooit iets eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De ex-en vliegen elkaar constant in de haren, tot de situatie uit de hand loopt en zij moeten rennen voor hun leven. Hun beloften over trouw in voor-en tegenspoed houden was geen succes, hopelijk is in leven blijven dat wel.

(more…)

Nu op DVD: Remember Me

Wednesday, August 18th, 2010

untitled2-2500‘Remember Me’ is niet alleen een film voor de Robert Pattinson fans. Het aangrijpende drama zal kijkers van alle leeftijden nog lang bijblijven en de acteur laat erin zien meer te kunnen dan het bloedzuigen in de Twilight films. Centraal staat de verhouding tussen Tyler (Pattinson) en zijn rijke vader Charles (Pierce Brosnan). Tyler is nog steeds bezig de zelfmoord van zijn oudere broer te verwerken en maakt tot chagrijn van zijn afstandelijke pa, een puinhoop van zijn bevoorrechte leventje. Maar dan ontmoet Tyler de mooie Ally (Emilie de Ravin) en raakt hij voor het eerst verliefd. Ally was er als kind bij toen haar moeder werd vermoord en zij begrijpt het verdriet van Tyler.

(more…)