Archive for the ‘Victoria Beckham’ Category

Victoria Beckham weer zwanger

Monday, January 10th, 2011

Victoria BeckhamVictoria en David Beckham verwachten volgende zomer hun vierde kindje. Het stel heeft al drie zoons, Romeo, Brooklyn en Cruz. Een woordvoerder bevestigde dat het gezin er binnenkort een jongetje of meisje bijkrijgt.

Photo by PR Photos

Victoria en David doen het vijf keer per dag

Thursday, April 8th, 2010

VictoriaBeckhamIn een poging een vierde kind te krijgen, doen de Beckhams er alles aan om hun kansen te vergroten. Al jaren hunkeren zij namelijk naar een meisje om hun gezin compleet te maken. Victoria zou meer zijn gaan eten om vruchtbaarder te worden en nu beweren bronnen dat ze ook vijf keer per dag seks hebben. David zou het als een uitputting ervaren. Gelukkig zien ze elkaar niet al te vaak vanwege hun beider carrières.

Photo by PR Photos

Victoria te dun

Sunday, February 28th, 2010

Victoria BeckhamVictoria Beckham is altijd al erg dun maar een outfit die ze dit weekend aan had, liet duidelijk zien hoe mager de voormalige Spice Girl wel niet is. Kijk hier naar de foto’s.

Photo by PR Photos

Echtgenote John Terry vraagt Victoria om raad

Wednesday, February 10th, 2010

VictoriaBeckhamEen paar jaar terug vertelde Rebecca Loos dat zij meer dan een platonische verhouding had met David Beckham. Victoria kan zich dus aardig inleven in de situatie van Toni Terry. John heeft namelijk toegegeven vreemd te zijn gegaan.

(more…)

Vrouw Tiger Woods wil advies Victoria Beckham

Tuesday, December 15th, 2009

VictoriaBeckhamIn een vreemde twist zou Elin, de vrouw van Tiger Woods, met Victoria Beckham willen babbelen voor advies. Victoria zou immers al iets dergelijks met man David hebben meegemaakt toen Rebecca Loos uit de school klapte. Alleen hebben de Beckham’s die affaire nooit willen bespreken in de pers.

Photo by PR Photos

Victoria pijn bij het lopen

Friday, November 27th, 2009

VictoriaBeckhamVictoria Beckham heeft nu al last van de hoge hakken die ze altijd draagt. Hierdoor heeft ze namelijk last van knobbelvorming aan de voeten. Ze zit daarom vaak met haar tenen in een bak met koud water. Tja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden, of kiezen voor de ballerina’s.

Photo by PR Photos

Victoria Beckham heeft moeite met kinderen

Sunday, November 22nd, 2009

Victoria BeckhamVictoria heeft net zo goed als andere moeders last van moeilijke kinderen. Zoals je op deze foto’s kunt zien, probeert haar kroost net zo goed de grenzen bij hun moeder op te zoeken. Al zou ze het makkelijker hebben als ze geen enorme hakken aan zou hebben. Het is maar een suggestie…

Photo by PR Photos

Victoria bij arme kids op bezoek

Monday, November 16th, 2009

VictoriaBeckhamVictoria wilde eens bewijzen dat ze niet alleen aan uiterlijke schijn denkt en dat er in haar robotlichaam toch echt een kloppend hart verborgen zit. Daarom ging ze op bezoek bij arme kinderen in de VS.

(more…)

Victoria betaalt bruiloft zus

Friday, October 23rd, 2009

VictoriaBeckhamVictoria Beckham als zus hebben, heeft duidelijk voordelen. Zus Louise (altijd een beetje een kloon van Vic geweest) gaat trouwen. Zus schreef een check van 50.000 pond uit om de kosten vand eze dag te dekken.

(more…)

Victoria Beckham in American Idol

Monday, August 10th, 2009

Victoria BeckhamVictoria Beckham, iemand die niet bekend staat om talent of charisma, neemt het stokje over van Paula Abdul in de voorrondes van American Idol. Waar zij niet eens een ronde verder zou komen, mag zij wel de mensen beoordelen die meedoen.

(more…)