Archive for the ‘Nicole Ritchie’ Category

Nicole Ritchie showt figuur

Monday, December 14th, 2009

Nicole RitchieNicole Ritchie is al jaren aan de (te) dunne kant. De geboorte van haar kinderen hebben haar figuur geen kwaad gedaan. Bekijk hier de foto’s van yummy mummy Nicole.

Nicole Ritchie heeft genoeg gehad van Hollywood

Tuesday, December 1st, 2009

Nicole RitchieNicole Ritchie werd laatst opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Dat heeft haar doen beseffen dat Hollywood niet de plaats is waar ze haar twee kinderen wil opvoeden. Een verhuizing naar New York zou wle eens in de planning kunnen liggen voor Nicole en vriend Joel Madden.

Photo by PR Photos

Nicole Ritchie krijgt vogeltje

Thursday, September 10th, 2009

Nicole RitchieHet lijkt wel een rage onder Hollywood rich and famous om hun kind een vreemde naam te geven (zelf zouden ze dit apart noemen). Nicole Ritchie had al een dochter Harlow maar de tweede zal als Sparrow door het leven gaan. Maar nu komt het nieuws: Sparrow is een jongen. Dat betekent dat Paltrow haar kids (Apple en Mozes) nogal doorsnee namen hebben gegeven. Sparrow spant dan toch echt de kroon, zeker gezien het geslacht van de kroost.

Photo by PR Photos

Zwangere Nicole Ritchie geniet van het strand

Tuesday, July 14th, 2009

Nicole RitchieNicole Ritchie is hoogzwanger van haar tweede en zoals je op deze foto’s kunt zien, zal het niet al te lang duren voordat Harlow een broertje of zusje krijgt.

(more…)