Archive for the ‘Megan Fox’ Category

Megan Fox krijgt nog een jongen

Thursday, September 19th, 2013

2009 Comic Con International - Day 2Megan Fox en echtgenoot Brian Austin Green zouden volgens bronnen in verwachting zijn van een jongetje. Het echtpaar heeft al een zoontje Noah, die in september werd geboren.

Megan Fox zou niet zwanger zijn

Tuesday, May 8th, 2012

Megan brak afgelopen week een interview in Entertainment Tonight af toen presentator Steve Jones vragen begon te stellen over een zwangerschap. Brian Austin Green wilde deze week geen zwangerschap bevestigen. Hij zei dat er continu dit soort geruchten zijn over hem en Megan.

Photo by PR Photos

Megan Fox heeft figuur terug

Friday, August 19th, 2011

Een paar maanden geleden leken er van de rondingen waar Megan Fox zo bekend mee werd, niks meer over. Maar de actrice werd gespot tijdens het filmen van This Is Forty in Los Angeles en had gewoon weer haar oude figuurtje terug.

Photo by PR Photos

Affaire Megan Fox en Shia LaBeouf

Tuesday, July 12th, 2011

Vorige week gaf Shia LaBeouf in een interview toe dat hij wat had met Megan Fox tijdens de opnames van Transformers. Of Fox toen wel of niet samen was met Brian Austin Green wist de acteur niet. Opvallend is wel dat sinds dit is uitgekomen, Brian Austin Green Megan vergezelt op de set van haar nieuwe film The Dictator.

Photo by PR Photos

Spielberg zorgde voor ontslag Megan Fox

Monday, June 20th, 2011

Steven Spielberg zorgde ervoor dat Megan Fox werd ontslagen van de set van Transformers. Aanleiding was haar opmerking dat regisseur Michael Bay zich als Hitler gedraagt op de set. Dat schoot Steven in het verkeerde keelgat, met het ontslag van de actrice ten gevolge.

Photo by PR Photos

Megan Fox zoent met ander

Tuesday, July 27th, 2010

Megan FoxMegan Fox werd gespot terwijl ze zoende met een andere man, namelijk Lost acteur Dominic Monaghan. Brian Austin Green kan echter opgelucht ademhalen, de kiekjes van een zoenende Megan werden gemaakt tijdens de opnames van de nieuwe Eminem videoclip waar de twee in meedoen.

Photo by PR Photos

Megan Fox trouwde in Armani

Thursday, July 8th, 2010

Megan FoxMegan Fox mag dan in een simpele witte jurk in het huwelijksbootje zijn gestapt met Brian Austin Green, het was wel een simpele Armani. People Magazine bericht deze week dat de ceremonie beschieden was met alleen het zoontje van Brian uit een eerdere relatie als getuige.

Photo by PR Photos

Megan Fox speelt hoer in nieuwe film

Monday, May 17th, 2010

Megan Fox mag dan de titel van FHM’s sexiest woman hebben moeten overdragen aan model Marisa Miller, de actrice is binnenkort weer terug in een sexy rol. Zij speelt namelijk een prostituee in de film Jonah Hex, een soort western met in de hoofdrollen John Malkovich en Josh Brolin.

Photo by PR Photos

Amerikaanse X Factor krijgt Fox en Beyonce

Monday, January 25th, 2010

Megan FoxVolgend jaar gaat Simon Cowell misschien weg bij American Idol, hij lanceert meteen daarop wel een Amerikaanse X Factor. Volgens Amanda Holden, jurylid bij Britain’s Got Talent, zal hij daarvoor de hulp van Beyonce en Megan Fox gaan inroepen.

(more…)

Rihanna wil het doen met Megan Fox

Tuesday, December 8th, 2009

Megan FoxNiet alleen de mannen staan in de rij voor Megan Fox, ook de dames vinden haar er niet verkeerd uit zien. Rihanna haakte hierop in door te zeggen dat een rol als Megan’s maitresse in een film haar wel zou bekoren. Rihanna probeerde nog meer de aandacht te trekken door te zeggen dat ze een relatie met een vrouw niet uit sluit.

Photo by PR Photos