Archive for the ‘Christina Aguilera’ Category

Ook Christina gaat voor zwart

Saturday, September 22nd, 2012

Christina Aquilera verscheen net als Eva in een zwart jurkje maar leek er niet slanker door. Het oogde eerder alsof ze zichzelf erin had gepropt.

Photo by PR Photos

Christina ging vreemd

Thursday, June 16th, 2011

In een interview met W geeft Christina Aguilera toe dat ze tijdens haar huwelijk vreemd is gegaan. Maar ook haar ex zou wel eens ontrouw zijn geweest. De spanningen die dit veroorzaakte, waren volgens de zangeres de reden om de scheiding door te zetten.

Photo by PR Photos

Christina Aguilera gaat scheiden

Thursday, October 14th, 2010

Christina AguileraChristina Aguilera en haar man Jordan Bratman houden het voor gezien. Het echtpaar gaat na vijf jaar uit elkaar. Ze hebben samen een zoontje, genaamd Max. De geruchten over een op handen zijnde scheiding, doen al jaren de ronde. Nu werd het nieuws door beiden beaamd.

Photo by PR Photos

Christina showt voller figuur

Tuesday, September 28th, 2010

Christina AguileraChristina Aquilera is een beetje aan het jo-jo’en met haar gewicht. Was ze een paar maanden geleden nog graatmager, nu is ze weer voller en dat showt ze bij The Lynda and Stewart Resnick Exhibition Gala. Hoewel verschillende media het hebben over enorme rondingen, ziet Christina er zo gezonder en beter uit dan in een hele lange tijd. Op de oranje zelfbruining na dan.

Photo by PR Photos

Christina is weer Dirrty

Saturday, May 1st, 2010

Christina AguileraChristina Aquilera beweerde een paar jaar geleden dat ze de OTT sexy pakjes en clips niet meer nodig had. Deze waren volgens de zangeres zielige manieren om de aandacht te trekken. Maar een paar jaar later, heeft ze zich kennelijk bedacht zoals je hier kunt zien. Haar nieuwe clip zit vol latex pakjes waarbij ze zowel met de mannen als de vrouwen zoent. Is ze wellicht desperate voor een comeback dat ze heeft teruggegrepen naar haar Dirrty days? Het is immers een tijdje terug dat ze met haar muziek en als sexy ster in het nieuws was.

Photo by PR Photos

Christina Aguilera zegt ‘nee’ tegen Britney

Wednesday, June 17th, 2009

Ooit waren ze elkaars grootste rivalen maar de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Chris kreeg een kind en verdween een beetje van het toneel, Britney kwam om alle verkeerde redenen in het nieuws. Maar Christina voelt zich nog wel een treetje hoger dan Brit. Het is namelijk naar buiten gekomen dat ze het aanbod kreeg om een show van Britney’s Circus tour bij te wonen. Maar daar bedankte ze meteen voor.

(more…)